Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
zoltanz #6264 üzenetére
Annyira nem fontos dolog egyebkent, ugysem erre hasznalnam. Most a Win98-al szivok. A lappal meg nem lehet sata -s cd rom-rol bootolni. Kapok majd egy ide -st, meg a Win98 a sata winyok miatt is bajban lesz, nem ismeri fel, szoval akkor meg kellene egy floppy drive, amirol feltolom neki a drivert. Most vagy xp alol feltolom sata -s winyora, vagy turok pata-st.
-
MPowerPH
félisten
válasz
zoltanz #6261 üzenetére
Egy dologra nem jovok ra. Ennyire hurka lenne mar szegeny, hogy a youtube -os videok is akadnak? A cpu persze 100% -os porog, de a VGA hardware-es gyorsitasa nem mukodik. Pedig szerintem az az 5950Ultra elbirna a youtube videot. Nem tudom, hogy a flash player ezt kitudna e hasznalni, lehet azzal utkozik.
Ezt tudtam belole kifacsarni, persze itt mar nem stabil. Rohadt jo ez az Abit lap, es meg csak nem is a magic BIOS fut rajta. Sok dologtol elesunk mostansag azzal, hogy az Abit csodbe ment.
Az osszes nagyobb ujitast ok hoztak be a kezdetektol kezdve. Nalam meg 939-en is Abit lap volt a meno a Fatal1ty -vel, pedig volt DFi Venus -om is.
-
MPowerPH
félisten
válasz
zoltanz #6253 üzenetére
OpenGL -ben tudott domboritani az FX szeria, mashol eleg gyengus volt. Legnagyobb gondja tenyleg a kepjavito funkciok aktivalasa volt. Na meg kepminosegben sem voltak a toppon, sokkal csunyabb volt veluk a game. En akkor ATi parti voltam, eleg sokaig nyuztam azt a 9800Pro -t, nagyon szerettem.
FX5950 Ultra kb. ugyan olyan ritka, mint a 9800XT, egyiket sem konnyu talalni.
Ma erkezett 2db WD Raptor 74Gb, hogy megis korhu maradjak.
Nem lesz SSD, de raid 0 -ban azert szepen mennek. Akkoriban csak egy 36Gb verziora futotta.
-
-
petakpa1
őstag
válasz
zoltanz #5958 üzenetére
Itt nézz körül [www.ocinside.de]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 9900X OEM (egyszer letesztelt)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 8700G OEM (egyszer tesztelt)
- Samsung Galaxy A41 64GB, kártyafüggetlen, 1 év garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I5 14400F / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest