- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Milyen videókártyát?
- Új firmware javítja a fekete képernyős problémát a friss GeForce VGA-kon
- Házimozi belépő szinten
- Monitor hiba topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
zoltanz #6264 üzenetére
Annyira nem fontos dolog egyebkent, ugysem erre hasznalnam. Most a Win98-al szivok. A lappal meg nem lehet sata -s cd rom-rol bootolni. Kapok majd egy ide -st, meg a Win98 a sata winyok miatt is bajban lesz, nem ismeri fel, szoval akkor meg kellene egy floppy drive, amirol feltolom neki a drivert. Most vagy xp alol feltolom sata -s winyora, vagy turok pata-st.
-
MPowerPH
félisten
válasz
zoltanz #6261 üzenetére
Egy dologra nem jovok ra. Ennyire hurka lenne mar szegeny, hogy a youtube -os videok is akadnak? A cpu persze 100% -os porog, de a VGA hardware-es gyorsitasa nem mukodik. Pedig szerintem az az 5950Ultra elbirna a youtube videot. Nem tudom, hogy a flash player ezt kitudna e hasznalni, lehet azzal utkozik.
Ezt tudtam belole kifacsarni, persze itt mar nem stabil. Rohadt jo ez az Abit lap, es meg csak nem is a magic BIOS fut rajta. Sok dologtol elesunk mostansag azzal, hogy az Abit csodbe ment.
Az osszes nagyobb ujitast ok hoztak be a kezdetektol kezdve. Nalam meg 939-en is Abit lap volt a meno a Fatal1ty -vel, pedig volt DFi Venus -om is.
-
MPowerPH
félisten
válasz
zoltanz #6253 üzenetére
OpenGL -ben tudott domboritani az FX szeria, mashol eleg gyengus volt. Legnagyobb gondja tenyleg a kepjavito funkciok aktivalasa volt. Na meg kepminosegben sem voltak a toppon, sokkal csunyabb volt veluk a game. En akkor ATi parti voltam, eleg sokaig nyuztam azt a 9800Pro -t, nagyon szerettem.
FX5950 Ultra kb. ugyan olyan ritka, mint a 9800XT, egyiket sem konnyu talalni.
Ma erkezett 2db WD Raptor 74Gb, hogy megis korhu maradjak.
Nem lesz SSD, de raid 0 -ban azert szepen mennek. Akkoriban csak egy 36Gb verziora futotta.
-
-
petakpa1
őstag
válasz
zoltanz #5958 üzenetére
Itt nézz körül [www.ocinside.de]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- E-roller topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Konteó topic
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 9 285k /// Teljesen ÚJ // Üzletből, számlával és 2 ÉV Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest