- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Saját tesztek voltak erre, érezhetően vissza esik a teljesítmény még böngészőben is, egy olyan gépnél ami egy csatornás memórián fut, és érezhetően megnő a teljesítmény duál módban.
De szerintem a google is találna ilyen összehasonlító tesztet.
De még a Google Chrome is profitál a dual módból, fusson egy online rádió az egyik fülön, és kezdj megnyitni egy két plusz oldalt, szépen megakad a rádió, onnan lehet észrevenni a leghamarabb, hogy elfogy az erő.A win8 esetén szerintem sok függ a drivereken, és a azon is hogy milyen programoknak kell még indulásnál betöltődnie, mert ha csak egy szűz win8 töltődik be akkor tényleg kevesebb a memória fogyasztás, de ha már raksz bele egyéb dolgokat is bizony gyorsan meghízik.
Eltérő a memória fogyasztás egy AMD-s és egy NVIDIA gép esetén is., mert pl AMD gép esetén ha fent van minden driver betölti a .NET keretrendszert is, ami ugye a memóriába töltődik be, de ez lehet egy intel gép esetén is mert vannak olyan driverek, amik a .NET rendszert használják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest