Új hozzászólás Aktív témák
-
konci79
őstag
válasz
Rider74 #15409 üzenetére
Van giga fm2 topic,ott le van írva a bios frissítés,némi érdeklődés hozzáértőktől és meg is volt.
Tuning nálam nincs,azt nem tom mit lehet állítani,nem kontárkodom bele.
Venti szabályzás: easy tune 6,bár random összeomlik ha folyamatosan fut,nekem biosban van egy beállítás,azzal csendes,ha játszom belépek et6-ba,betölti a beállított &elmentett profilom, és be is zárom,onnantól úgy mennek a ventik. -
válasz
Rider74 #15409 üzenetére
Igen, az én lapomnál is ez az egyetlen bibi, hogy kicsit vissza van fogva a BIOS. Az első frissítést nekem is DOS alól kellett megoldanom, de utána már ment a Q-Flash - most F6b verzió van fent, de ezzel sem lehet trükközni, ezért is kacsintgatok másfelé.
Az Asus A88XM-A-t nézegettem, de a 6 pontos felfogatást csak egy kisebb matx lapnál fogadnám el, ez meg már túl nagy ahhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- TV antenna és jelerősítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gitáros topic
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged