- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Indulhat a hardverparti!
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
válasz
atti_2010 #6006 üzenetére
Arról nem beszélve hogy az OC lutri,ez köztudott...2 ugyanolyan típusú proci vagy ram sem egyforma..ha nekem nem működik valami magam szidom elsőnek hogy én vagyok a béna hogy nem tudom beállítani
Sokáig nem ment az IGP-m 800mhz fölött egyáltalán,páran emlékezhetnek hogy panaszkodtam hogy sehogy nem tudom beállítani,de akkor sem szidtam sem az AMD-t sem a MSI-t sem mást,na most vettem egy HyperX 2400-as KIT-et nem működik 2400-on istennek sem,de nem hibáztatom egyik gyártót sem,mivel ez már jókora OC a hivatalos 1866-hoz képest,így "csak" 2133Mhzen megy 1,6V és CL10 mellett,viszont az új ramokkal az IGP olyan barátságban van hogy már 1186Mhzen is stabil volt Prime95+FurMark páros alatt és játékoknál
Szerk.: Bár attól független hogy az oc sikeressége vagy sikertelensége nem feltétlen a deszka gyártójának hibája én nem vennék semmi pénzér FM2-es asrockot azok után,hogy a net tele van azzal,hogy hányan panaszkodtak rá.
-
Johnie
tag
válasz
atti_2010 #6006 üzenetére
Teljesen igazad van, azzal a különbséggel, hogy sejtettem , hogy az 1600-as RAM nem igazán fog 1866-on muzsikálni, de egy próbát megér,egy életem-egy halálom és megpróbálom hátha.....De ha nem, akkor nem, működjön 1600-on :-) stabilan. És 1600-on stabilan , jól megy.
Bios A2 üzenetre visszatérve: Utánanézve valamilyen Sata problémának tűnt ez az üzenet. Átállítottam a Sata Mode-t AHCI-ról IDE-re ,ekkor meg az A3 -üzenet fogadott.
Majd Átállítottam az AHCI BIOS ROM-ot Disabledről-Enabledre , és lám , nincs várakozás, egyből inditja a windowst
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Autós topik
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- PlayStation 5
- Amazon
- További aktív témák...
- Eladó hibátlan I9 9900.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5700X3D dobozában eladó
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest