Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
Leslie67 #11747 üzenetére
a proci melegedését tudod monitorozni? arra is kíváncsi lennék, hogy nem éri-e el a 65 fokot! bár ha nincs kihasználva, akkor nem melegszik.....
ki kellene próbálni egy fix órajelen, hogy ne csesztesse az energiatakarékos mindenség és a feszt ne vegye el alóla, valamint az órajelet se mahinálja! tehet belőni fix 3500-ra mondjuk és megnézni, hogy mit csinál! csak ehhez a fícsöröket is ki kell lőni, mert azt már tapasztaltam én is, hogy a feszeket emelgeti, ha valami bekapcsolva marad a biosban....
-
Vartanus
őstag
válasz
Mintha olvastam volna régebben,hogy a 2 Gb megosztott ram okozhat galibát...
Másrészről milyen oprendszered van?
Ha HDMI-n csíkozódik a kép az inkább alaplap hiba nem a procié.Mondom én 5800K-t beleraktam csak a tuningal vacakoltam egy ideig amúgy minden elsőre kalppolt, nem olyan rosszak ezek az AMD APU-k a 6800K pláne,én például nagyon meg vagyok elégedve. Nagyon gyors,jó fogyasztású,nagyon is jó kis rendszerem lett..nem bántam meg hogy lecseréltem az X6-osom,nem érzem semmivel sem gyengébbnek,az hogy a proci ereje gyenge,szerintem az is hülyeség egyáltalán nem gyenge,csak éppen nem egy 80-90K-s i7 3/4770K-hoz kell hasonlítani
Mostanság olvasok az Asus némely gyengeségéről,lehet a lap vacakol...
Szerk.:Én egri vagyok ugyan de ha esetleg járnék Hatvanban lehet megtudnám nézni ha addig nem javulna.
-
Stonerice
őstag
válasz
Jah, és ezt az ASUS AI suitot töröld le! Nálam csak bajt csinált.
Cseréljünk félkonfigot
akár ideiglenesen
. Én pár hónapja terveztem Apu-t az i5-öm helyett, de énis tartok a cpu erejétől, ezért megvárnám a Kaverit, hogy szivárogjon valami infó.
Előbb az APU konfigot tervezném megvenni, és ha tetszene csak utána adnám el az intel konfigom.Játék közben HW infóval megmonitorozhatnád a cpu átlag órajelét. WOT a game ugye? Lehet azzal van baj( a játékkal).
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Íme az új Android Auto!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest