- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
d3tox1c
senior tag
Sziasztok.
Az miért van, hogy szinte minden alkalommal újra kell indítani a firesticket, hogy normálisan működjön?
Iptv is legtöbbször csak tölt, de semmi. Restart után megjavul.
Van valami program rá, vagy ez ilyen?
Imádom a firestick-et, van is belőle itthon 3,viszont mindegyiknél elő jön ez a probléma. -
gzoll
aktív tag
Itt Németországban április 14-én jelenik meg a harmadik generációs sima Fire Stick. Nagyon tetszik az új távirányítója!
https://www.amazon.de/fire-tv-stick-mit-alexa-sprachfernbedienung/dp/B08C1KN5J2
-
GigaGabi-DV
lelkes újonc
Sziasztok,
Cube 2gen...
LG Amaze Dolby Vision UHD 4K Demo.... video
Cube to Denon x4500h to LG TV
a TV-m nem dolby vision-os es mégis szinhelyesen játsza le az MXplayer a többi nem...
Viszont a hangot sehogy sem tudom átereszteni dolby atmosban ...
Shield pro minden hang megy Atmos TruHD DTS X viszont nem jeleniti meg szinhelyesen...
??? -
Gerzsi
tag
Hivatalosan nem lehet telepíteni az HBO GO-t csak APK-ból?
-
Joshi
titán
Annyi, hogy van egy OTG kábelem és arra rákötöttem a Logitech K400+ billentyűzetemet, és azzal lehet navigálni és működik is rendesen. Egyszerűen a távirányítójára nem reagál. Hogy lehet párosítani a távot a Stick-hez? Esetleg lemerülhetett az elem? Pedig egy másik távirányítóból átraktam de semmi.
-
Joshi
titán
Van egy kis gondom. Amazon Fire Stick 4K távirányítójára nem reagál semmit a készülék. Telepítettem a Youtube appot amit felajánlott a Stick, és miután feltelepült rányomtam hogy megnyitás és kifagyott a Stick. Kihúztam a tápkábelt és azóta ha bekapcsolom nem reagál a távirányítóra. Mi lehet ez?
-
leroyclub
senior tag
Sziasztok, egy féléve kb beüzemeltem magamnak egy fire sticket. Akkor nem volt HBO go amit egy apk segítségével megoldottam. Most szeretnék beüzemelni mégegyet. Még mindig ilyen trükkös az HBO vagy van rá megoldás. Akkor valahogy ráraktam az APK-t a stickre, de már nem emlékszem hogy csináltam. Mi ennek a legegyszerűbb módja? Illetve valaki tudná linkelni mert már nem találom a fájlt a gépemen.
-
contaxg
veterán
válasz
RazorSzab #1675 üzenetére
Szia nekem ez van egy 1 éves 2k-s FireSticken
https://www.dropbox.com/s/19jl0vclslngk6l/hbo.apk?dl=0 -
tomigonzo
aktív tag
válasz
RazorSzab #1675 üzenetére
ott szerintem az oprendszer miatt (regi android bazis) lesznek a gondok,
nekem ez a verzio volt fent a 4k-n:
https://www.dropbox.com/s/ilfed7goojrekcy/eu.hbogo.androidtv.production_5.12.229-229_minAPI24%28nodpi%29_apkmirror.com.apk?dl=0kicsit keress itt is vissza mert mintha valami remlene, hogy valaki mar probalkozott hasonlo kerdesben (2s stick-en)
-
RazorSzab
friss újonc
Sziasztok!
Tegnap érkezett meg a Fire TV Stickem. Este a szokásos és Amazonon elérhető appok után szerettem volna két további appot rátölteni a stickre. Ez a két app első körben az RTL Most és az HBO Go lettek volna, ám sem a Downloader alkalmazással, sem számítógépről adblinkkel nem sikerült működő, vagy éppen a Fire TV-vel kompatibilis apk-kat feltölteni. Korábbi hozzászólások linkjeit is próbáltam, és egyikkel sem sikerült a művelet.
Azt szeretném Tőletek kérni, hogy segítsetek kimondottan Fire Stick-re bevált linkkel ezekhez az appokhoz, vagy éppen egy másfajta metódussal, amit alkalmazni tudnék. (Azt még tudni kell rólam, hogy világ életemben Apple telefonom volt, így ez az Androidos app pakolgatás még egy nagyon új dolog nekem, így kérem, hogy a válaszaitokban próbáljatok nagyon egyszerűen fogalmazni, hogy én is megértsem.
)
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
Cypher7
tag
Viszont egy újabb kérdés: valakinek már sikerült fel raknia a Vodafone TV-t firestick 4k-ra?
-
Cypher7
tag
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, hogy fel telepítettem a Firestick 4K-mra a HBO Go 5.11.4-es verzióját, sikerül is beregisztrálni az eszközt, viszont utána mielőtt be jönne a főmenü egyszerűen ki lép az alkalmazás. A stick-en a legfrissebb 6.2.7.7(NS6277/3033)-as szoftver van. Esetleg valaki találkozott hasonló problémával? Köszi!
-
tha_answer
őstag
teloval ugy ahogy mukodik a miracast.
viszont ezt tegyetek fel a stickre es nezheto lesz a youtube:
https://github.com/yuliskov/SmartTubeNext -
tha_answer
őstag
koszonom kedvesseged.
egy epp keznel levo t440s-el volt probalva, es neha kapcsolodik is, csak elobb utobb kifagy a stick. pedig legujabb gen3as 2020-as. azt mondod probaljam meg teloval?
amikor kapcsolodik a win10, erthetlen modon nem default fullhdba pakolja a windows a 2nd kepernyot, hiaba nativ fhd a stick meg a tv is. viszont ha levettem a felbontast 2nd kepernyon, akkor a fullhd film jobban nezett ki mint ha fullhd lett volna alappol a felbontasa a 2nd (firestickes) megjelenitonek a windowsban. wtf?
-
azbest
félisten
válasz
tha_answer #1666 üzenetére
Sajnos nem, a widi valamilyen spéci inteles változat volt. De elvileg a win10 is miracastot tud most már. Csak éppen a régebbi gépeken nem működik jól. A thinkpad t430-asommal a harmadik generációs procival nem sikerült firetv-re kapcsolódni. Régebben emlékszem rá, hogy valamivel használtam már, de win10 frissítés után eltörött. Minden azt jelzi, hogy működik, csak éppen sikertelen a kapcsolódás. Ha újabb géped van, talán ott működik. De az is lehet valami driver frissítés kell, hogy stabil legyen.
Telefonról viszont tudtam tükrözni firetv 4k-ra is képet stabilan, csak jól el van dugva a mi a2 telóm menüjében (ha jól emlékszem társított eszközök részen jön elő -> kapcsolati beállítások alatt).
Előbb kipróbáltam - a telefonom a firetv 4k-hoz és a projektorhoz is szépen kapcsolódik és tükrözi.
A win10-em meg egyikhez semtud.Hupsz, projektorhoz sikerült mégis. Fire tv 4k-hoz meg nem. Úgy tűnik, hogy mégis a fire tv a válogatós. -
azbest
félisten
válasz
tha_answer #1664 üzenetére
Win10 -ből valamelyik kiadás, már úgy 2 éve, hogy dobta a WiDi támogatást, mert az intel nem támogatja már. A miracast mód meg nem minden procival támogatott. Szóval gépfüggő lehet, hogy mennyire tud működni win alól [link]
-
tha_answer
őstag
legujabb firestick (2020 gen3)
https://developer.amazon.com/docs/fire-tv/device-specifications-fire-tv-stick.html?v=ftvstickgen3
miracast nagy nehezen csatlakozik, de elobb utobb videonal kifagy. szerintetek?
ez hogy?
sima screen mirroringal nem bir?koszi.
-
kmarci25
veterán
Megjött a Firetv stick lite. Kicsit átalakították a főképernyőt (sajnos, a korábbin könyebb volt elérni a saját alkalmazásokat), de a beállítások menü jobb, használhatóbb (ott is csak grafikus átalakítások voltak). A működése kicsit döcögősebb a 4k-joz képest, néha meg-megakad, 1-2 másodperc eltelik, mire reagál. Amúgy miden úgy működik, mint a 4k-n, HBO Go-ból ugyanaz a verzió működik.
-
contaxg
veterán
azbest, ttamas
Köszönöm! Sajnos nem az eredetit használom, mert az LG annyira buta, hogy oldalra nem szerelt HDMI-t így az eredeti már eltört Most egy 270 fokos adapter van de le szeretném cserélni egy olyan toldókábelre aminek az apa vége 90/270 fokban van és a másik vége anya HDMI, amibe be tudnám dugni a sticket. Sajnos ilyen kábelt még nem találtam, pedig el kellene süllyesztenem a sticket egy szekrénybe ahol több hely van.
-
contaxg
veterán
Olyat tapasztalt valaki, hogy a Netflix, de más online stream esetén is néha egy-egy pillanatra mintha megállna a lejátszás? Ilyen kor sötét lesz a kép és el is némul. Próbáltam 60Hz-ről 50Hz-re állítani a lejátszást. Talán mintha jobb lenne így de ez akkor sem OK. Arra is gondoltam hogy a tévével van gond. Nem egy míves darab, egy 7-8 éves LG a készülék.
-
tomigonzo
aktív tag
válasz
SalBorgese #1653 üzenetére
toggle mouse,
sajat taviranyitojabol csinal legegeret -
Luissimo
veterán
válasz
SalBorgese #1653 üzenetére
Használj légegeret.
Esetleg szerezz be egy usb hubot hozzá.
Anélkül nem megy a horájzon go.
Azzalviszont kiválóan. -
SalBorgese
csendes tag
Horizon GOt próbáltam felrakni Stickre, de az ország választáson nem tudok túl jutni. Tudtok olyan appot ami működik Sticken airmouse nélkül?
-
tozso76
aktív tag
Sziasztok! Egy Yamaha erősítőn keresztül szeretném használni a frissen beszerzett 4k sticket. Az erősítőböl 1 TV és egy projektor kap jelet. Sehogy nem tudom rávenni a sticket auto freki váltásra. Valahol olvastam egy külföldi oldalon hogy az edid értelmezés nem megy jól a sticknek. Van erre valami megoldás szerintetek? Használok még 3 darab amlogic android TV boxot, azokkal ez simán működik. Kodi lenne a lejátszó alkalmazás egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Escape from Tarkov
- Fotók, videók mobillal
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest