Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzoll
aktív tag
Nekem a sima stick van de addig lesz meg amíg megy rajta a jelenlegi HBO go verzió, ha kikakukkol és nem megy rá újabb akkor inkább veszek egy mi sticket. Nagyon jó ez a fire stick amúgy imádom de ez a folyamatos szívás az Amazon androiddal nem kell majd...
-
newwektor
újonc
Sziasztok! Kezdő vagyok a Firestick-kel. Most karácsonyra vettem 4k-s verziót és sima lite-t. 2 napja gyűrőm a 4k-s, de semmi sem megy abból amit a fórumon írtok. Elsősorban az HBO Go és a media lejátszás miatt kellett. Első használatkor azonnal frissítette magát, a gyári dolgok mennek, a Plexet, Downloadert leszedtem. Be van szerintem minden állítva, amit írtattok, de még sem tudok a Downloaderen keresztül semmit sem leszedni, se HBO Go apk-t se mást. Mindenre hibát ír ki, általában ezt 'An unknown error has occured.Check your URL and connection'. Az HBO Go-s tinyupload link se jön be (notiról igen), google playbe se tudok ezen keresztül belépni jelszó után csak tölt, de semmi nem történik. A router mellett van DL80/UL120Mb-s sebességet ír ki a Stickre az amazonról letöltött app. Leszedtem notira az HBO Go apk-t, de ha rádugom a sticket hanggal jelzi, hogy csatlakozott, de se TCM, se a Fáljkezelő nem lát semmit a stickból. Kell, ehhez notira valami spec progi még, hogy felismerje? Kell a Sticknek + táp az on kívül amit a noti USB-jéről kap? UTG kábelem se Lan adapterem sincs hozzá. A legkorábbi 500 hozzászólást és a legfrissebb 200-t is elolvastam, de elakadtam, ha valaki tud segítsen.
Nagyon szépen köszönöm! -
-
azbest
félisten
Egyébként, mintha a legfrisebb hbo go 5.12.229 tv appot átírták volna, nem 23 (android 6) hanem 24-es (android 7) apit ír minimumnak. És mintha nem keresselne el firetv 4k -stick-en sem. [link]
Persze régi gen2 stickre valsz ez sem jó, mert az android 5 alapú.Viszont nem fogadja el az aktiváló kódot, lehet akkor ezért panaszkodtak rá páran a hbo topicban is. Persze lehet csak az a baj, hogy a régi telepítés rajta volt előtte és nem deaktiváltam előző napon, mielőtt újra raktam volna.
-
tomigonzo
aktív tag
valakinek nincs meg veletlenul az utolso moddolt hbogo.apk ?
leotlteni az itt talalt utolso linkrol mar nem lehet, (a nasom meg mikor halt volna meg ha nem karacsonykor :/)koszi
-
Ptrszg
újonc
Sziasztok!
UPC Direct app-ra van valakinek ötlete/tanacsa?
Elvileg android tv-re mar elerheto,de amint felrakom a “regisztracios” resz szetcsuszik.
Barmilyen megoldast/otletet szivesen fogadunk!
elore is koszi! -
azbest
félisten
Van firetv-n, amikor indult a trialt ki is próbáltam [link]
Ha 4k számít, akkor figyelj, hogy a 4k stick tud 4k-t, a legújabb változatok a fullhd régit váltották fel.Rokunál azt hiszem nem tudsz telepíteni külső alkalmazásokat. Pédául kodi-t vagy vagy olyan szolgáltatás appját, ami magyar specifikus.
-
gyors kérdés, Apple TV megy ezen az eszközön?
jobban megérné egy Roku Streaming Stick+ venni?
ahogy nézem, amazonról a német továbbítós csomagküldős sztorival nagyjából €50 a Fire TV ami kb egy árban lenne az eBay-ről jövő Roku-val ($61,5, postával, vámmal) -
Luissimo
veterán
válasz
andras860509 #1428 üzenetére
G 10s pro backlit airmouse
Nemtudok sajnos.linkelni
Ezt ird be a keresobe, aliexp rol megveheto jelkepes.osszegert.2-3 ezer kozott, lenyeges hogy van.hattervilagitasa, van a sima g10, na annak nincs, en speciel jobban.szeretem ha van.😃Nagyon hasznos szerkezet minden tv boxhoz
-
Lall
veterán
válasz
andras860509 #1428 üzenetére
Van, de nem fog normálisan menni, mivel a Digi Onlinenak nincs Android TV-re appja. Sokan osszemossák a két rendszert (Android Android TV). Horizon Go, Digi Online és hasonló telefon, tabletes appok álló módban indulnak, így itt szétesik a kép. A megoldás a légegér, hogy be tudj egyáltalán jelentkezni és csatornákat tudj váltani. Maga az adás már fekvő módban van és normálisan jelenik meg. A légegér szóra keress rá a topicon belül van egy jó leírás hozzá.
-
Luissimo
veterán
válasz
andras860509 #1426 üzenetére
Tv go nemfog menni,
Horizon go, digi online, müxik.
HBO GO is , arra itt visszaolvasva találsz linket, valamikor az elmult 2 hétben valaki linkelte, használd a keresöt. -
andras860509
csendes tag
Sziasztok!
Kezdő firestickesként kérnék segítséget a HBO Go és ha lehet a Telekom TV Go alkalmazás telepítésével kapcsolatban.Annyit tudok már, hogy a downloader app segítségével lehetséges az alkalmazás apk formátumú fájljával.
Amit szeretnék az igazából Tv adások nézése a sticken, ugyanis van itthon egy Amazon Echo Sub és 2 db Echo Studioból álló hangrendszer és a stereo hanghoz a sticken keresztül kell, hogy menjen a dolog.
Vagy van esetleg javaslat más megoldásra?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv,András -
azbest
félisten
nocsak, firetvre is jön ki játékstreaming előfizetés az amazontól, ilyan mint a stadia [link]
-
azbest
félisten
válasz
contaxg #1420 üzenetére
Az írás címe, hogy kiderült mikor és hogyan érkezik a max. A tartalma, hogy nem tudjuk mikor és hogyan
Újságírók...
Az amcsi területen amennyire tudom (és firetv 4k sticken is láttam) az amazon rendszerében volt egy csatorna a hbo tartalom is. De európában ez lehet teljesen máshogy lesz. Lehet csak a neve változik meg és esetleg külön fizetős filmek is lesznek a felületen. Nem hinném, hogy teljesen más app és szolgáltatási háttér lenne majd mögötte. Szerintem csak rebranding az egész és kb minden marad ahogy van.
#1421 fojtviki
a kodi addon wikijében írják, hogy csomó szolgáltatói előfizetésnél átváltottak az affiliate-es bejelentkezésből a közvetlen bejelentkezési módra. Itthon is volt októberben - talán telekomosoknál - hogy email címet kellett a fiókhoz adni, mert előtte anélküli volt a szolgáltatót fiók. Szóval nem hinném, hogy megszűnne. És nem ingyen van az sem, hanem más előfizetés mellé adják, amiért a hbo kap jutalékot. -
dh66e
veterán
Nem az egy asztali lejátszó,de biztos van még más is amin megy utána kell olvasni.
Android 8 alap feltétel. -
bsanya
aktív tag
Sziasztok!
Édesapáméknak szeretnék venni karácsonyra egy Amazon Fire Tv Stick-t.
Kizárólag Netflix-n illetve HBO GO-n történő mozizásra kellene és egy 55" Qilive (Auchan-s) tévébe lenne bedugva.
Egyetlen kérdésem, simán minden gond nélkül működik ezen feltételek mellett?Köszi
Sanya -
ttamas
tag
új felület érkezik?
-
kzkz
őstag
válasz
Morassi1 #1408 üzenetére
http://mirrors.kodi.tv/releases/android/arm/
Innen akár a bétát, vagy a stabilt is felteheted, érdemes könyvjelzőként elmenteni a stick-re. -
kmarci25
veterán
válasz
Morassi1 #1408 üzenetére
Innen töltsd le: kodi download
-
Morassi1
friss újonc
Sziasztok, segítség kellene, sajnos nagyon amatőr vagyok az egészhez. Vettem egy Fire TV stick 4K-t. Hogyan tudom letölteni rá a kodit? Ti miket szoktatok rajt nézni/játszani? Hogyan lehet rajt pl HBO Go-t nézni? Milyen tuti tippjeitek vannak?
Elnézést a gyermeteg kérdéseimért, és köszönöm Nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Synology routerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 101 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- 105 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest