Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbertoth
senior tag
Köszi! Még annyi hogy egy termék értékelés mennyi idő alatt szokott elfogadott lenni? Már egy hete értékeltem de eddig még nem jelent meg.
-
norbertoth
senior tag
Ha amazonon van 25€ gift card-om, akkor csak a német amazonon használhatom fel, vagy más régióssal is pl uk vagy us?
-
norbertoth
senior tag
Á, köszi.
-
norbertoth
senior tag
Én semmit, tesóm vett nekem szülinapomra onnan egy vezetéknélküli töltőállomást és írni akartam hogy értékeljem, de nekem nem engedi. Csak az írhat aki már vett is valamit?
-
norbertoth
senior tag
Sziasztok!
Amazonon egy termékhez szeretnék hozzászólni azaz értékelni de nem engedi a rendszer, miért lehet ez? Ezt írja;
We apologize but this account has not met the minimum eligibility requirements to write a review. If you would like to learn more about our eligibility requirements, please see our community guidelines.
Valamit be kellene állítani valahol? Hiába olvasom el a feltételeket illetve szabályzatot abból nem tudok rájönni miért nem.
Valamilyen alkalmassági követelménynek nem felelek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest