Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Plazma TV topic
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
santhab00
tag
Sziasztok! A segítségeteket kérem, miután többszöri account-on próbálva, Revolut-os illetve k&h-s kártyával is próbálkozva sem tudok végigvinni egy rendelést, és "gyanús fizetési tevékenység"-re hivatkozva letiltja az Amazon az accountomat.
Long story short: Erasmus miatt kijöttem egy fél évre Olaszországba, és rendelni akartam valamit az olasz Amazon.it-ről. Letiltja a rendelés után röviddel az accountomat. Többnapi dokumentum feltöltögetés után sem volt jó nekik. Csináltam új accountot, mert azt hittem a Revoluttal van a baj, de a K&H-val sem engedte.
Pár infó:
Szállítási cím: egy olasz amazon locker címe
Számlázási cím: a magyar otthoni címem amire a bankkártyáim ki vannak állítva
Amazon prime: próbálta feldobni, hogy ha aktiválom a prime-ot kapok ingyenes szállítást, ez az aktiváció sosem sikerült valamilyen rejtélyes hiba okán, de azt írta ettől le tudom adni a rendelést. Próbáltam barátnőm adataival új amazon accountot létrehozni, prime aktiválási kísérlet nélkül, otthoni OTP-s kártyával leadni a rendelést, de szintén nem sikerült.Mi lehet a gond? A számlázási cím? Adjam meg az olasz ideiglenes lakásom címét? Egyszerűen fogalmam sincs már, hogy feszüljek meg.
Kérem aki tudja mi a megoldás ne tartsa magában!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest