- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Vásárolt már valaki a német amazonról használt terméket? Van egy termék, amit megvennék viszont ő árulja. Amazon küldi el, így elvileg a visszaküldési feltételek is érvényesek rá. Ha esetleg más van benne, vagy hiányos.
Mert ha karcos nem érdekel, csak legyen meg mindene.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
User error volt. Volt egy virtuális limit is, amit állítani kellett.
-
Speeedfire
félisten
Aha, akkor ez lehetett.
Más: találkozott már valaki olyannal, hogy nem tudott kártyával fizetni? EU-ban akarok fizetni, eddig nem volt vele gond. A limit rendben van, otp app-ban leokézom. Ki is írja, hogy elfogadva a tranzakció. Viszont a pénzt nem vonja le, és az amazon is kiírja hogy nem sikerült. Próbáltam a bank account részt is. De ott sem sikerült.
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
mitől lehet hogy egy terméket az amazon.de oldalon kosárba rakok, és 780 helyett 830 euro lesz? Eddig ilyen még nem volt. Magyar címre szállítva. -
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ha jól értettem a levelet, akkor vagy a bankom továbbítja az új kártyámra, vagy visszajön hozzám a refund kérés.
Esetleg az újonnan megadott kártyámra fogják ebben az esetben küldeni. Kiváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből. -
Speeedfire
félisten
Csak nem hagy nyugodni, hogy 1 hónapja nem kaptam meg a csomagot. Írtam levelet a DHL-nek, az amazon oldalán azt láttam, hogy azzal lett elküldve. Most írtak vissza, hogy semmi ilyesmit nem látnak a rendszerben.
Ilyenkor, hol tudok reklamálni? Vagy mit tudok kezdeni? Igazából se a termék, se a pénz nincs meg.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Chumlee
üzenetére
Nem feltétlenül. Eddig 3x rendeltem. 2x megjött időben, most ez a csomag...bízom benne, hogy ide fog érni. Egyelőre reklamációs felületet se látok. Írtam az eladónak, ő meg visszaírt egy üres üzenetet. Aztán ezt meg jelentettem az amazonnak. Közben várom, hogy hátha befut a csomag, amit 28-ra igértek.

-
Speeedfire
félisten
Ha amazonról rendelek valamit, akkor azt mivel küldik ki (posta, futár)? Illetve bármilyen címet meg lehet adni (ha jól emlékszem, akkor ebay-nél csak olyan címre megy ki, ahol megegyezik a paypal fiókkal)?
Ezt szeretném megrendelni, de nem vásároltam még amazonról. Ha ebay-ről rendelem, akkor pedig a vidéki címemre küldik ki, ahol havi 1x fordulok meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Play Station 4 Pro 1TB 2 Kontroller, frissen pasztázva.
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Thrustmaster T500RS + kézifék, kormány adapter
- Gamer PC - i9 14900K, RTX 5070 és 32gb RAM + GARANCIA
- ÚJ STEELSERIES Arctis Nova Pro Wireless Playstation fekete
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Természetesen tracking number nélkül lett feladva...