Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
Pontosan egy hónap volt mire ideért tegnap UK-ből a csomag, amit másnap adtak fel...
-
bigdady
nagyúr
válasz
sajti_pajti
üzenetére
Igen ki is jön. Viszont vámkezelési díj mindenképp van akkor is ha vámmentes és csak áfa köteles UK-ből?
-
bigdady
nagyúr
válasz
bigdady
üzenetére
1. Vám nem lesz csak áfa ha jól értelmezem. És vámkezelés díja ÁFA esetén is van ? (150 EUR alatt vagyok)

2. Igen.
3. TárgytalanÚj kérdés? Mit fizettem amazonnak 14,32 GBP import fees depostitot? ÁFÁ-t nem? És ha kifizettem az áfát kvázi akkor UPS-t hogy értesítem vagy hogy jelölöm a vámkezelési megbízás import küldeményre nyomtatványon vagy csak nem kéri majd a futár mikor jön?
-
bigdady
nagyúr
Hali
Valaki tudna segíteni?
UK-ből rendeltem magánszemélyként 44,99 GBP-ért (szállítás 8,06 GBP). (amazon még levett 14,32 GBP import fees deposit-ot is
).
Most jött a UPS-től a vámkezelési megbízás import küldeményre c. nyomtatvány, hogy töltsem ki és egy elég vaskos díjszabás.1. Mire számítsak most itt lesz vám UK-ből? Vagy UK miatt nem kell foglalkoznom vele?
2. És most a Rendelkezés vámkezelésre résznél a szabad forgalomba helyezést kéne választanom? Vagy amazon-t mint egyéb a deposit miatt vagy hogyan?
3. Pontos áru megnevezés számlaérték (44,99) fuvarköltség (8,06) mellett az "egyéb" micsoda? Az import deposit fee-t be kéne írnom vagy az nem kell?
-
bigdady
nagyúr
Amerikából mekkora összeg most szállítási díjjal együtt amire nem kell áfát vámot vagy vámkezelés fizetni?

-
bigdady
nagyúr
válasz
bigdady
üzenetére
Na tegnap nem hozták mégsem és ma sem, sőt ma vámkezelés lett a státusz..
Ez a ups elég szar tervezésben. Már későbbi uk rendelesem is ideért azóta mással ráadásul ingyenes szállítással. Jövő héten egy hónapja lesz annyi idő alatt Kína ideér nem uk...
Hány nap egy ilyen vámolás Vecsésen? -
bigdady
nagyúr
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Nekem tegnap váltott szerdai kézbesítésre.
01.14 óta van upsnél és 01.20 volt az eredeti amazon terv dátum -
bigdady
nagyúr
Hali
Uk-ből rendeltem 01.11-én. 01.14 óta UPS-nél UK-ben a csomag de ups 01.20 kalkulált érkezés óta minden nap egy nappal tolja a szálltást. Kinek lehet írni amazonnál vagy brexit miatt most ez ennyi idő? Köszi (68 GBP szállítással együtt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi