- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valed
tag
Német amazonról rendelnék egy terméket, azonban címre híbát ír és nem engedi megvenni: "
Sorry, this item can't be sent to your selected address. Learn more. You may either change the delivery address or delete the item from your order." utoljára tavaly nyáron rendeltem innen akkor semmi gond nem volt engedte ugyan erre a címre. Mi lehet a baj? -
Valed
tag
Tudna valaki segíteni garanciális ügyintézésben? Spanyol amazonról vettem egy telefont az amazon maga volt az eladó. A gps az utóbbi egy hónapban elkezdet szarakodni nagyon gyakran dobja a jelet. Ki akarom cseréltetni de teljesen elvesztem. Semmit se tudok spanyolul, de gondolom angolul lehet velük kommunikálni. Mi a hiba bejelentésének menete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Logitech G635 fejhallgató / 12 hó működési garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs