Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Már itthon is kapható a Huawei legújabb „papírkijelzős” táblagépe
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Memgondom Neked oszinten, hetfon a Lidlben kaphato, 10e Ft-os, 3 ev garis, kor alakubol vettem is egyet. Meglepoen meretes (kisebbre tippeltem kepekrol), de en ettol meg nagyobbat szeretnek... akkorat, amibe valoban egyszerre nagyobb mennyiseg pakolhato... aztan lehet baromsag es egyszeruen csak ezt kellene folyamat jaratni es meg van oldva...

Ha nem szamitana a penz, akkor egy ilyen, amerikai gepet szeretnek, de ez a 350e Ft-nyi osszeg mar kicsit irrealis most nekem.
Sot, tovabb megyek; egy liofilizalo gep lenne a tuti, de azok millios nagysagrenduek, meg az otthoni felhasznalasra szant "kisgepek" is

Koszi a tippet, szetnezek Ali-n is, de felo, hogy ekkora meretu csomagot csak valamilyen futarceggel szallitatnak, ami legalabb annyi, mint a gep, ha nem tobb ->
Új hozzászólás Aktív témák
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest