- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Sziasztok! Biztos a tapasztaltaknak már nyilvánvaló, de én nemrég óta amazonozok: az miért jó az eladóknak (amazon.de-n, direkt figyelek hogy azért több éves, >95%-os eladó legyen) hogy felraknak valamit Used Like New állapotban (ami szvsz nincs is nekik készleten, pl. könyvesboltnak egy objektív legutóbb) mondjuk 40-50%-kal olcsóbban mint az új ár, és 20-30%-kal a használtak alatt, én megrendelem, fizetek az amazonnak, majd ők meg sztornózzák az egészet?
Értem én hogy ne kergessek álmokat hogy féláron fogok vásárolni (miért is ne, Black Friday, év végi akciók, ráadásul van ami féláron annyi - átváltva - mint itthon forintban az új), de hogy én úgyis visszakapom a pénzem az amazontól, ők meg nem fognak ebből látni egy fillért se?
Próbáltam már mailboxde címre és bp-i címre is rendelni, nem (hiszem hogy) azon múlt, több bolt több termékével is jártam már így. Volt már valakinek úgy hogy megcsípett így valamit, vagy mindig ugyanez a vége?
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Crimson Desert
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Star Trek
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- 32GB DDR4 so-dimm laptop RAM 3200MHz 2666MHz
- 27% - Kezdő GAMER PC! i7-4770 / GTX 1660 Ti / 32GB DDR3 / 240GB SSD / Corsair 450w!
- 27% - LG UltraGear 27GS75Q-B Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / G-Sync / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest