- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Házi hangfal építés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Sziasztok! Biztos a tapasztaltaknak már nyilvánvaló, de én nemrég óta amazonozok: az miért jó az eladóknak (amazon.de-n, direkt figyelek hogy azért több éves, >95%-os eladó legyen) hogy felraknak valamit Used Like New állapotban (ami szvsz nincs is nekik készleten, pl. könyvesboltnak egy objektív legutóbb) mondjuk 40-50%-kal olcsóbban mint az új ár, és 20-30%-kal a használtak alatt, én megrendelem, fizetek az amazonnak, majd ők meg sztornózzák az egészet?
Értem én hogy ne kergessek álmokat hogy féláron fogok vásárolni (miért is ne, Black Friday, év végi akciók, ráadásul van ami féláron annyi - átváltva - mint itthon forintban az új), de hogy én úgyis visszakapom a pénzem az amazontól, ők meg nem fognak ebből látni egy fillért se?
Próbáltam már mailboxde címre és bp-i címre is rendelni, nem (hiszem hogy) azon múlt, több bolt több termékével is jártam már így. Volt már valakinek úgy hogy megcsípett így valamit, vagy mindig ugyanez a vége?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tőzsde és gazdaság
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest