-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Az Amazon UK mennyire tartja a szállítási időt?16.-án rendeltem onnan egy terméket. El is indult, de 19.-e óta Ausztriában dekkol, a tracking szerint akkor az osztrák posta átvette.
Szállítási idő rendeléskor 25.-e volt. Utána az értesítőben 22.-e szerepelt.
Tegnap viszont már ez szerepel a tracking ellenőrzésekor, továbbá még mindig Ausztriában dekkol.
"Now expected 23 May - 6 JuneWe’re very sorry your delivery is late. Most late packages arrive in a day. If you have not received your package by 6 June, you can come back here the next day for a refund."Szkeptikus vagyok a tekintetben, hogy hétfőn itt lenne, de hogy majd egy hónap legyen a szállítás?
Tudom az az idő a refundra vonatkozik, de.... Van ilyenkor valami reklamálásra lehetőség? Vagy mint a kínai cuccok majd valamikor ideér?
Az osztrák posta is ilyen gány mint a magyar?
Illetve itthon várhatóan ki fogja kiszállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- TCL LCD és LED TV-k
- Cyberpunk 2077
- BestBuy topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tudom az az idő a refundra vonatkozik, de.... Van ilyenkor valami reklamálásra lehetőség? Vagy mint a kínai cuccok majd valamikor ideér?