-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati888
senior tag
Sziasztok!
Még december elején rendeltem az angol amazonról egy akciós hangfalat 155 fontért, amit január-februári szállítással igazoltak vissza. Majd utána kaptam egy mailt, hogy mégis tudják küldeni és dec 13-án fel is adták. Vártam, vártam, nem történt semmi, a DPD oldalán annyit írtak, hogy fel van adva.
Ma kaptam egy újabb mailt:
"Ön megrendelte az alábbi terméket, de a szállító visszaküldte nekünk a csomagot. Kifizetjük a visszatérítést.
Itt található azon lehetséges okok listája, amelyek miatt a csomagot visszaküldték nekünk kézbesítés nélkül. Ha továbbra is szeretné a tételt, kérjük, ellenőrizze a címét, és tegyen új megrendelést."A pénzt visszautalták, kézbesítés nem történt (a cím jól volt feltüntetve), futár nem volt, nem keresett. Az ára most már 300 font.
Mit lehet ilyenkor csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Renault, Dacia topik
- Adobe Photoshop
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vicces képek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini PC
- További aktív témák...
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- Terminátor ITX CASE Streacom DA2 Mini-ITX - Silver FULL FÉM! INGYEN SZÁLLÍTVA!
- Patriot Viper 16 GB DDR3-1600 MHz Asztali PC RAM
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- 16gb (2x8gb) Micron DDR5 SODIMM 4800 Mhz RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest