Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Dell asztali gépek
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati888
senior tag
Sziasztok!
Még december elején rendeltem az angol amazonról egy akciós hangfalat 155 fontért, amit január-februári szállítással igazoltak vissza. Majd utána kaptam egy mailt, hogy mégis tudják küldeni és dec 13-án fel is adták. Vártam, vártam, nem történt semmi, a DPD oldalán annyit írtak, hogy fel van adva.
Ma kaptam egy újabb mailt:
"Ön megrendelte az alábbi terméket, de a szállító visszaküldte nekünk a csomagot. Kifizetjük a visszatérítést.
Itt található azon lehetséges okok listája, amelyek miatt a csomagot visszaküldték nekünk kézbesítés nélkül. Ha továbbra is szeretné a tételt, kérjük, ellenőrizze a címét, és tegyen új megrendelést."A pénzt visszautalták, kézbesítés nem történt (a cím jól volt feltüntetve), futár nem volt, nem keresett. Az ára most már 300 font.
Mit lehet ilyenkor csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP Probook 440 G8 (Core i3-1115G4 / 16GB / 256GB / 14"FHD IPS / HUN BILL / WIN11) Akár 19.990Ft
- Apple iPhone 11 128 GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Nagyon ritka Blackshark Phone 2 gamer telefon gyüjtői csomag! Kàrtyafüggetlen EU verzió!
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest