-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rekata
csendes tag
Sziasztok!
Már többször rendeltem az amazon.de oldalról, de ilyen szállítással még nem találkoztam. Három dolgot rendeltem egyszerre expressz szállítással. Ebből kettőt már megkaptam, egyet a DHL szállított le, a másikat a Magyar Posta Budapesten.A harmadik terméknél az áll, hogy aszállító: ATPOST Carrier
Trackingnummer 15800262500000299
Samstag, 9. November8:59 AM Das Paket hat einen Amazon-Standort verlassen.Eggolsheim, Forchheim DE
Freitag, 8. November10:55 AM Das Paket ist an einem Amazon-Standort eingetroffen.Eggolsheim, Forchheim DE
Donnerstag, 7. November Lieferung hat das Versandzentrum verlassen und ist unterwegs.Leipzig, DEAz utolsó bejegyzés Amazon-n a fentiek szerint (november 09.): elhagyta az Amazon egy központját (Eggolsheim, Forchheim DE)
Ma írta az Amazon, hogy elnézést kérnek, a csomag késik és írjak, ha keddig sem kapom meg. A furcsa az, hogy egy nyomkövető sem ad találatot a követési számra, nem isemeri fel. Volt már valakinek ilyen kézbesítése?
Előre is köszönöm, ha tud valaki segíteni, kicsit aggódom.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Pioneer PD-S601 asztali CD lejátszó
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs