Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
Szeretném a segítségeteket kérni.
Meghibásodást egy termékem amit még az Amazon német oldaláról rendeltem és garanciális. Szeretném a garanciát intézni ezért írtam a supportnak ahonnan a készülék érkezett hogy mi a probléma. Most kaptam tőlük email-t amire válaszolni szeretnék nekik, de nem tudom ennek mi a menete? Mert olyan email címről jött az üzenet hogy k2***l6s**nglv@marketplace.amazon.de
Most ha én erre írok válasz levelet azt közvetlenül megkapja a support? Mert az Amazon német oldalán belül az üzeneteknél nincs olyan opció hogy reply. Csak új üzenetet tudnék írni, de az új ticket nyitással jár, ami szerintem felesleges ha már adott a probléma és a leírás is.
Mit tanácsoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- GL.iNet OFF topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- EAFC 26
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest