Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Aszalógép vásárlás előtt állok. Már majdnem belekezdtem egy hazai beszerzésbe, de előtte egy kicsit körbejártam, milyen áron kapható EU-n belül az adott készülék.
Igazából egyáltalán nem lepődtem meg, hogy a hazai webshopok dupla áron kínálják ugyanazt a terméket, amit az Amazonról is elérhetnék (.de).Nagyon sokat és régóta vásárolok a tengeren túlról, de speciel a német Amazonról még soha, így kérdezném a gyakorlott felhasználókat:
TI belevágnátok, pl. ebbe, a példának felhozott termék megvásárlásába? Annyi világos, hogy a garancia "csak" fél év, ... de akárhogy is nézem, a fele a belföldi áraknak, ... igaz? Láttok ebben bármilyen buktatót?
Előre is hálásan köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Odyssey Neo Miniled S49AG952 240Hz
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest