Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben22
őstag
Helosztok, van egy francia Amazon Warehouse Deales cuccom (fulfilled by Amazon), amit visszaküldenék. Mivel Amazon árulta így visszavéttel nem lesz gond, viszont nekem úgy tűnik, hogy a postát nekem kell állnom visszafele. A PDF-en, amit Amazon generált van egy CP jelölés, rákerestem neten ez talán azt jelenti, hogy "Customer Paid". Vajon visszatérítik a postaköltséget is majd? Amikor klikkelgettem, akkor volt egy oldal, ahol említettek valami 7 eurót szállítással kapcsolatban, de nem volt egyértelmű Google fordító (franciáról...) mit akart. Az a gond, hogy most rákerestem opciókra, GLS, Magyar Posta és 7000 HUF környéke lenne a szállítás, annyit már nem ér meg kifizetnem, ha nem térítik vissza a postát. Szóval kérdésem, Amazon visszatéríti a szállítást illetve van valami olcsó (mondjuk 2000 HUF környéki) szállítás Franciaországba ebből a csodás országból?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- EAFC 26
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs