-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
qfm
őstag
Sziasztok!
Ide lettem irányítva a kezdő kérdéseimmel, mert soha nem vásároltam még Amazonról. A holnap induló amazon.de akciókra szeretnék felkészültebb lenni:
A Deal of the Day & Lightning Deals szekcióba lévő termékek szinte mindegyikénél az szerepel, hogy Sold by **** and Fulfilled by Amazon. Ezek a termékek mennyire megbízhatóak? Vagy hol lehet a különböző eladókról megtudni, hogy megbízhatóak-e? A nevükre kattintva a termékeik jönnek elő, az ajánlat alatt pedig ha jól láttam, a termék értékelések vannak jelölve a csillaggal. A kosárba rakás 20 percre foglal egy terméket? Hogy szokott jobban kijönni a posta költsége? Vagy változó a terméktől függően? Az upcoming deal-ek között látom, hogy pl. egy akció 34 perc múlva indul, de hogy lehet ezt watch listre rakni? Nem látok ott semmilyen gombot.
Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch SE 3 2025 40mm Starlight ÚJ 1 év Apple jótállás
- Seagate Barracuda 8TB SATA3
- ÚJ, KOMPAKT GAMER PC - RYZEN 5 5600, RX 9060 XT 16GB, 32GB RAM, 1TB NVME SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest