Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple asztali gépek
- SONY LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Gyors gyárvásárlással reagálna a memóriapánikra a Micron
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is két hete rendeltem a német amazonról, de csak pár apróságot, töltőt, kábelt, ilyesmiket.
Nekem a tegnapi napot, szerdát adták meg, és akkor meg is jött, de
- postás hozta
- a csomagot nem is hozta magával, hanem egy értesítést hagyott az irodaház portáján, hogy menjek érte a Bajcsy postára (normál esetben fel szokták hozni a céghez, és a recepciós kislány átveszi a nevemben - itt fel se akart jönni)
- elmentem érte a postára, lobogtattam az értesítést, és ideadták, mindenféle azonosítás nélkülTöbb kollégám is mondta, hogy ők is így jártak, elkapták a postás csávót, és nem is volt nála a csomag, csak az értesítés.
Két hónapja az olasz amazonról rendeltem nagyobb értékben, azt DHL hozta, egészen az irodáig, kézbe.
Amúgy azért szoktam a munkahelyemre kérni, mert ott vagyok egész nap, és ha odahozzák, akkor nem kell érte mennem a postára. De a magyar postánál úgy tűnik, ez a szolgáltatás, hogy már ki se hozzák. Mondjuk, legalább ideért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5320 27% 13.3" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Samsung Galaxy Watch8 Classic LTE 46mm, 1 Év Garanciával
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Air 13" M1 8GB 256GB A2337 ÚJ AKKU
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest