- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
köszi a villámgyors választ
6.c) ezt most nem igazán értem. Ha az "import fees deposit" soron adót látok, akkor az már az áfa, és azon kívül nem jön rá több áfa itthon csak (esetleg) vám, nem? Hisz a felszámított "import fees deposit" mértéke pont 27%, vagyis az az áfa!?
De az áfakötelesség értékhatárának ellenőrzését nem értem, és a kalkulátor logikáját sem:
amazon az eladó, 31 USD értékű rendelésre nem számol áfát (pedig 22 EUR felett van)
amazon az eladó, 55 usd értékű rendelésre már számolja a 27% áfát
tesztelgettem, és valahol 36 USD feletti rendelésnél vált át "import fees deposit" felszámolásra
de itt egy tök más, de USA székhelyű eladó egy 108 usd értékű rendelésre, és NINCS áfa
emiatt gondoltam, hogy amazon automatikusan áfát számol (x értékhatár felett), a többi eladó meg a (értékhatártól függetlenül) a magyarországi vámhatóságra bízza az áfát?
vagy hogy van ez?
6.d) sajnos ebay nem játszik, mert alig forgalmazzák néhányan, ők is drágán, és 3x-os szállítási díjjal, mint amazon, így az is a 45EUR fölé csúszna. Egyszerűen idegesít, hogy pont a határon táncol az ár és emiatt fizessek rá 30%-kal többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rap, Hip-hop 90'
- Linux kezdőknek
- LEGO klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Android játékok topikja
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest