Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gaming notebook topik
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolanddd
tag
Üdv! Egy olyan érdekes helyzetben vagyok az Amazonnal amiben még nem voltam. Korábban rendeltem 3 terméket a német Amazonon, mindhárom közel 100 € értékű, amiket viszont nem Németországból hanem Angliából postáztak, nyomkövető kód nélkül. Az egyik aránylag normális időn belül megérkezett, a másik kettő viszont nem akart megjönni. (mivel nem volt Sendungsnummer, így ami megjött, azt sem kezelte le a rendszer hogy megjött, csak az volt odaírva, hogy elküldve).
Eredetileg ha jól emlékszem a feladástól számított 3 hét volt megadva érkezésnek, persze nem ért ide (csak az egyik). Átváltott az érkezés egy héttel későbbre (már nem konkrét dátum hanem egy intervallum formájában), közben fel is vettem a kapcsolatot velük chaten, hogy tudják-e miért nem jön meg a csomag, ha tudtam volna hogy ennyi ideig tart, tuti nem rendelem meg náluk. Amikor rendeltem, azt írták hogy raktáron van, és ilyenkor ha Németből küldik, kb 1 hét és itt is van, szóval igazából már akkor vissza kellett volna mondanom amikor a 3 hetet írták be, de á mondom türelmes vagyok... Szóval a chaten annyit tudott mondani az ügyintéző, hogy várjunk még egy hetet, és ha addig sem jön meg, akkor intézkednek.
Így is lett, persze nem jött meg. Újra felvettem chaten a kapcsolatot, és mivel látta hogy még mindig nem jött meg, mondta hogy újra megrendelik nekem és mivel így megvárattak, ajándékból expressz küldeményként küldik el. A 2-ből az egyik 3 nap múlva itt is volt, a másik az ígért időpont után 2 nappal, de legalább megjött.
Itt vége is lenne a történetnek, viszont néhány nap múlva a korábbi rendelések is befutottak. Először megörültem hogy így már azért elég jó kárpótlás, viszont a rendeléseim között ennek a két dolognak az a státusza hogy várják, hogy visszaküldjem őket. Nem tudom hogy ez rögtön ahogy újra lettek rendelve (külön rendelésként jelentek meg az újak) már akkor is ez volt-e a státuszuk, de abból kiindulva, hogy azt sem tudták hogy a 3-ból az egyik már megjött (azt is elküldethettem volna velük ismét, csak mondtam hogy azt ne mivel már itt van) így gondolom a maradék kettő sem érkezéskor ment át ebbe a státuszba.Szóval a kérdésem, ilyenkor mi van? Erre a két termékre ugyanaz a visszaküldő felület áll rendelkezésre, mint amikor rendelünk valamit de nem tetszik és vissza szeretnénk küldeni, egyedül a státusz más (Wir erwarten Ihre rücksendung), de amit nem értek, hogy itt is ugyanúgy van egy dátum, hogy meddig küldhetem vissza. Mi van ha nem küldöm vissza mielőtt lejár a dátum? Mi lett volna, ha a csomag ez a dátum után érkezett volna meg? Járt már más is így? Így ha feladom, nekem kell állnom a postát is? Ja és mivel ezek 40 Euró feletti termékek, azt írja hogy követhető csomagként adjam fel őket. Még van bő egy hetem visszaküldésig.
Bocsi a hosszú írásért, de így kerek a történet
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest