Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Projektor topic
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ilyenkor mi van?
Account locked temporarily
We have detected unusual activity on your account and have locked it temporarily. Please contact customer service for further assistance.Customer service linkhez is be kell lépni, ugyanebbe a zsákutcába dob vissza.
A "szokatlan tevékenységet" én csináltam azzal tegnap, hogy ezer éves jelszót megváltoztattam és bekapcsoltam a 2FA kód generáló funkciót is biztonság kedvéért. Minden rendben is volt, beléptem simán az új jelszóval és 2FA kóddal, ahogy kell, aztán ma már nem tudtam belépni a fenti zsákutca miatt. Rámentem a password reset oldalra, küldték emailben az egyszeri kódot, még újabb jelszó, kiírta sikeres változtatás és lépjek be a legújabbal, erre ismét a fenti üzenet.Valaki tudja meddig tart a temporary lock?
(Talán az szokatlan nekik, hogy 1-2 éve nem rendeltem semmit, most beléptem és szerettem volna vásárolni, hogy olvastam amazon.de újra szállít ingyen 20 ezer felett.)
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vallás
- alza vélemények - tapasztalatok
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest