Hirdetés
- Projektor topic
- Célegyenesben a Yettel TV
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ilyenkor mi van?
Account locked temporarily
We have detected unusual activity on your account and have locked it temporarily. Please contact customer service for further assistance.Customer service linkhez is be kell lépni, ugyanebbe a zsákutcába dob vissza.
A "szokatlan tevékenységet" én csináltam azzal tegnap, hogy ezer éves jelszót megváltoztattam és bekapcsoltam a 2FA kód generáló funkciót is biztonság kedvéért. Minden rendben is volt, beléptem simán az új jelszóval és 2FA kóddal, ahogy kell, aztán ma már nem tudtam belépni a fenti zsákutca miatt. Rámentem a password reset oldalra, küldték emailben az egyszeri kódot, még újabb jelszó, kiírta sikeres változtatás és lépjek be a legújabbal, erre ismét a fenti üzenet.Valaki tudja meddig tart a temporary lock?
(Talán az szokatlan nekik, hogy 1-2 éve nem rendeltem semmit, most beléptem és szerettem volna vásárolni, hogy olvastam amazon.de újra szállít ingyen 20 ezer felett.)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest