Hirdetés
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
akom
őstag
Sziasztok!
Megváltozott a 30-as számom 50-esre, szerettem volna az amazon-on is átírni.
Sajnos az új számra nem jön a megerősítő OTP Token SMS.
Helpdesk-el felvettem a kapcsolatot, majd rendesek voltak a customer service-től felhívtak.
Elmagyarázom a gondom, szépen végig megyünk azon hogy máshonnan megkapom az SMS-eket, nincs semmi SPAM védelem / tiltás a telefonon, igen él a kártya (azon hívtak amúgy..).
Azonosítottak, majd a kis hölgy azt mondja hogy küldi a kódot.. Várunk szépen, semmi. Abban maradtunk hogy visszahív 10 perc múlva (elég rendes tőlük amúgy ez a telefonálgatás). Sajnos nem jött meg az SMS. Annyiban maradtunk hogy leadja a hibát, de kérdezzek rá a mobilszolgáltatómnál is.A kérdésem az lenne, hogy van itt olyan akinek 50-es szám van beállítva? Neki minden SMS megjön?
ui.: csavar az ügyben, hogy az 50-es digit hordoztam telekomhoz. Lehet ez a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 16GB RAM/512GB SSD Space gray
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs