- Milyen egeret válasszak?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fotonhámozó
senior tag
Nekem kissé alexpósnak tűnik. A középtónusokon világosítanék. Az égre alkalmaznék enyhe szelektív szaturációt. A horizont majdnem középen metszi a képet, tájképnél elég gyakori hiba. A felhőzet nem túl érdekes, kevesebbet mutatnék belőle és többet a városból. Viszont ahhoz máshonnan kellene fényképezni (országzászló ?), hogy a fák ne zavarjanak bele.
-
-
Fotonhámozó
senior tag
A többiek elmondták már a véleményemet
. A Salgói vár sajnos kezd agyonfotózott témává válni, a jövőben ez még inkább erősödni fog. Ha igazán látványos képet akarsz róla a későbbiekben, akkor valami nagyon egyedit, nagyon különlegeset kell róla készítened.
Ezt pl. a napokban lőttem. Minőségébe, élességébe bele lehet kötni, nekem mégis bejön, pláne, hogy jópárszor csak azért mentem ki a Medvesre, hogy ezt (vagy ehhez hasonlót) meg tudjam lőni. Egyáltalán nem egyszerű megtalálni azt a helyet, ahonnan pont így lehet rálátni a várra.: -
ccs2929
senior tag
Szia!
Nekem alapvetően a WB-vel van mindhárom képen bajom /bár mostanában mindenki a túl zöld, és túl sárga irányba megy el, vagy nálam nincs valami nagyon rendben
, pedig 3 különböző eszközön szoktam nézni / .
1. A vár, mint már előttem sokan mondták elveszik
Zavaró, hogy az előtér életlen, pláne az a bazi nagy életlen szikla a bal oldalon
, és az életlen fák sem igazán tesznek hozzá. (magamból kiindulva: mindenkinek van egy ilyen korszaka, hogy azt gondolja/hiszi, hogy jót tesz a képnek az életlen előtér, mintha valami lesből fotózna, majd te is elnövöd
)
2. +1 a nap levágásra, úgy egyensúlyba kerülne a kép, és kicsit később menni ugyanezt meglőni, ahogy jjeahh tanácsolta, naplemente előtt, akkor nagyon jók a fények+ itt sem ad hozzá az életlen előtér, de kezdésnek amúgy abszolút nem rossz ez
3. Sokat nem mond, kusza az egész picit, ennél sem
jó a sok életlen szikla.
-
Novics
senior tag
A vár tényleg nagyon el van dugva a képen. Gyakorlatilag semmi nem látszik belőle.
A látkép az egészen tetszetős, bár egy kicsit mintha sárgás lenne a kép. A kicsit balra dől, és középen van a horizont (hcl +1). Én a napot simán levágnám róla, és máris nincsen annyira középen. Rekeszelhettél volna, hogy a fák is élesek legyenek. Bár ahhoz már állvány sem ártott volna, vagy legalább valami letámasztás.
A harmadikat nem értem. Mit látsz benne? Mitől jó ez a kép? -
jjeahh
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- EAFC 25
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Fujinon XF 50-140mm f/2.8 R OIS WR
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged