Hirdetés
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autóhifi
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fandango
veterán
válasz
vihartigris #35676 üzenetére
Elárulom ez a kép pusztán a véletlen műve, jött ez a turista csoport felém, én csak tartottam a gépet a kezemben ami feléjük nézett és megnyomtam az expo gombot, fogalmam se volt, hogy milyen kép lesz, csak itthon néztem meg és meglepődve láttam, hogy mi lett.
Ezért is lett egy kicsit életlen, a ferdeséget nem érzem itt problémának.Egyébként az explore nem igazán foglalkoztat, ha lenne egy képem olyan akkor mi lenne? Elárulom semmi. Így viszont sokkal több ember látja a képeimet, és majdnem napi szinten kapok értesítőt arról, hogy valaki követni kezdett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest