- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- E-book olvasók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
Na utánanéztem bunker kérdésben. Sajnos a gyerekkori emlékeimből ismert bunkert lebontották, viszont fater említett egyet szeged közelében egy erdőben, amire sajnos ő sem emlékszik, de nyáron megkeressük.
Szegeden a városon belül a volt "gázgyárnál" van egy, de hajléktalanok lakják oda nem mentem el. Röszke fele egy 50-es évekbeli bunker van az 5-ös út mellett, amit a Jugoszlávoktól /Josip Broz Tito-tól/ félve építettek. 2 lőrése van, ami az egykori Jugoszlávia felé néz a másik az útra. Sajnos ebben is hajléktalanok vackolták be magukat, pedig vagy 3-4 km-re van a várostól, azért bemerészkedtem. Sajnos elég nyílt terepen van egy szántóföld szélén és a nap is 1000-el világított. Nincs is olyan hangulata az egésznek, mint egy erdőben lévőnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Lenovo Yoga 7 - 14" 2.8K OLED Érintő - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - HUN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest