Hirdetés
- 11 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolót készített az Apricorn
- CUDIMM DDR5 memóriák jönnek nyáron a v-color műhelyéből
- Megszorongathatja a nyugaton elterjedt konkurenciáját az UNIS villámgyors SSD-je
- A letisztult belsőt szereti a GameMax E-ATX-es miditornya
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A legjobb gaming monitor 300 ezer alatt? - LORGAR 27MP1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz
SlanKyng #56979 üzenetére
SlanKyng: Nekem az 5. nagyon bejön, ötletes, viszont én is keskenynek érzem, bár tény, hogy ha többet hagynál valamelyik oldalra, úgy nem lenne az igazi. Esetleg egy kicsit megpróbálnám összébbnyomni...
(scale transform)
Hozok én is képet, bár igazán átütőnek vélt lövés nem igazán sikerült mostanában, ezekben láttam fantáziát:
Előfordulhat, hogy nem minden vonal tökéletesen egyenes, rengetegszer nekiálltam a perspektíva korrekciónak, de valahogy mindig kifogott rajtam, talán ez elfogadható lett.Egy álmos-ködös őszi hajnali túrázós. Itt is leginkább a hangulatot próbáltam megörökíteni, nem tudom, sikerült-e.
Ezt pedig valószínűleg kár is berakni, de valamiért annyira tetszettek a színek meg a hangulat, nem tudom, hogy azt másnak is visszaadja-e, vagy csak nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon SX50HS
- Eladó Carl Zeiss Jena DDR pancolar 1,8 /50 objektív.
- SONY-E TAMRON 18-300 F/3.5-6.3 DI III-A VC VXD 2,5év garancia újszerű keveset használt
- Canon EF-S 55-250mm IS II és Canon EF-S 55-250mm STM objektívek
- Canon EF-S 18-135mm IS USM vagy Canon EF-S 18-135mm IS STM vagy Canon EF-S 18-135mm IS objektívek !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 180SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED Televíziók -30%
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest