Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Autós kamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Dell notebook topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peethy
őstag
Az első és a második nekem nagyon tetszik. A többinél vagy az élességgel, vagy a kompozícióval vannak problémák. Legközelebb próbáld ki, hogy a gyerek egyszerűen csak játszik a kedvenc játékaival a szobában, vagy az udvaron. Egyik ismerősöm szokott gyerekeket fotózni, ő azt szokta mondani, hogy a legfontosabb, hogy egyfajta beállított pillanatkép legyen. Én magam is csináltam kétszer ilyet, és amit megtapasztaltam, hogy állandó odafigyelés és készenlét kell, nem tudhatod, hogy a gyermek melyik pillanatban produkál valami olyat, amit érdemes lenne megörökíteni
Én az első két alapján úgy gondolom, hogy mindenképpen érdemes próbálkoznod vele.
Ha dobsz egy rawot az első kettesből, esetleg megpróbálnék valamit kezdeni a színekkel, szerintem jót tenne neki egy sárgásbarnás szűrő vagy szépia. Az ilyen képeken szerintem kifejezetten jól mutat
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Okos Otthon / Smart Home
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest