Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
válasz
Merlinclub #2288 üzenetére
Nálam igaz nem Brockenem van de nem 1-2 fok a különbség hanem 5-6 fokkal jobban teljesít az SA ha a 480-rol szívja a meleg levegőt felfelé a felső 2DB venti felé ,mintha előröl hátrafelé az 1db venti felé .
De igen túl van lihegve mert annyira rendszerkörnyezet függő,hogy melyik a jobb hűtő ,hogy azt sokan el sem tudják képzelni .
Olvashatsz te teszteket meg csinálhatsz is és fél év után bekerül valami plusz a gépedbe vagy csak egy tápkábel kerül arrébb és teljesen más hőfokokat kapsz ugyanazzal a konfigal ,mert a levegő áramlásod teljesen megváltozik a gép belsejében .
Nekem volt Brocken volt Matti most van SA és mindegyikkel tökéletesen elégedett voltam vagyok ,amugyez az erősórend is .(konfigomban)
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- Fractal Design Torrent Compact White RGB TG Clear Tint
- Újszerű iCUE H100i ELITE CAPELLIX RGB - Corsair iCUE H115i ELITE CAPELLIX RGB Processzor Vízhűtés
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- ASUS Prime 750W Gold Fehér / White Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- NZXT Kraken X73 RGB 360mm vízhűtő!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest