Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Krisinto #199 üzenetére
Az az első szériás Nordwand
. A második pedig olyan mint a Rev. B
. Hát ugye, kinek a pap, kinek a paplan
.
-
Krisinto
őstag
válasz
Tothgera30 #198 üzenetére
Nézd meg az eső HSZ-ben lévő Norwand képet(TX3-Norwand) -
-
Krisinto
őstag
válasz
Tothgera30 #194 üzenetére
Még jó,hogy az enyém fekete
-
sagit
veterán
válasz
Tothgera30 #194 üzenetére
ezt filccel csináltad?
Respect
-
-
Krisinto
őstag
válasz
Tothgera30 #192 üzenetére
Várjuk a képeket,de nehogy eladjad
-
A Nordwand-om megkezdte átalakulását, nemsokára fincsi képekkel jelentkezem
. Annyit elárulok hogy a felső lapka és a lapok belépő élei feketék lesznek (nem festék által, mert az szigetel és romlana a teljesítménye), a hőcsövek és alapkák maradnak változatlanok, hogy ne romoljon a hőleadás
.
-
Krisinto
őstag
Akkor [egy ilyenre ruházz be
]
-
sagit
veterán
Arról as pasztáról amit a brocken mellé kaptam lehet tudni valamit? 1 tesztet nem tudtok mutatni róla?
-
válasz
fagyalllo #181 üzenetére
Áh, a másik megoldás jobb lett volna
.
Festeni mivel lehetne a tetejét és a két szélső lapot, esetleg szét lehet-e szedni
? Tudom kicsit merész, de egy modder nem áll le, megcsinálja amit eltervezett
. Gondoltam hogy alkoholos filccel bepingálom, a két oldalát és a tetejét, az elvileg nem szigetelne mint a festék
. Ötlet, kérés, kérdés, valakitől
?
-
fagyalllo
őstag
válasz
Tothgera30 #175 üzenetére
Igen, csak így szerelhető fel.
-
PH-User
addikt
Jó kis topic, hamar nem kopik, ez így van jól.
A narancssárga csodának lesz valami alternatívája?
-
-
sagit
veterán
Erről tud valaki nyilatkozni?
Nem mintha melegedne a lapom, mert szenzor szerint 35C° körül mozog... csak "kézrátétellel" meleg
A vga illetve cpu is hideg mert süvítenek rajtuk a ventik, a lapra is jó volna valami..
-
mrbig25
őstag
válasz
Krisinto #162 üzenetére
Jónak ígérkezik, de én a helyedben a diagram címébe a processzor órajelét és a feszültséget írnám, ha már a diagram jobb oldalán amúgy is ott van a jelmagyarázat, hogy melyik szín, mit jelent.
Egyébként az első hsz. (sima)Groß Clock'ner -es és Gletscherspalte-és képével mi történt? Vagy csak nálam ilyen zizis?
-
Krisinto
őstag
Első HSZ módosítva
Ízelítő a tesztből: -
mrbig25
őstag
A gumibakkot lehet házilag helyettesíteni
csak egy kis találékonyság kell hozzá.
A garancia szintén kérdés; én biztos nem vinnék vissza egy darab ventit, hogy 'hé fijúk, e nem jó, oszt kéne egy új...bár ez az én bajom.
Viszont volt már hozzá szerencsém és jófajta venti. 1000 fordulat környékén még szinte hangtalan, viszont több levegőt szállít, mint a SWiF2.
800rpm-en ~8-10m3/h-val, 1200rpm-en viszont már ~20m3/h-val jobb a Scythe, ami azért nem elhanyagolható.SpZ: valamivel csendesebb, viszont ez nem PWM-es. Másrészt az 1600-as S-Flex-nek sincs, akkora légszállítása, mint az 1200-es SlipStream-nek...
-
sagit
veterán
-
mrbig25
őstag
Ha már így a ventikről megy a diskurzus, akkor én is ajánlanék egyet, mégpedig a Scythe SlipStream PWM-et. Igaz, hogy egyszerű fekete dizájn, de korrekt kis cucc. 2200Ft körüli áron vesztegetik.
400rpm-el kevesebbet forog maxon, mint a SWiF2-120P, de ugyanannyi a légszállítása. És maximum fordulatszámon minimálisan halkabb is. -
sagit
veterán
válasz
Krisinto #153 üzenetére
Azt lehet tudni hogy mibe fáj magyarisztánban? Mert tényleg egész jónak tűnik.. külön pluszpont nálam a kábelharisnyázás és az átalakítók is
Teszt alapján a 120p hangosabb viszont a légszállítása is nagyobb.. ez jelenleg 2000-2400ba kerül, ez olyan 1700-2000 körül megérős. A csapágyazásáról lehet tudni valamit? Coolinknek ha helyesen tévedek folyadékcsapágyas és a gyártó 5 év garit is vállal rá ami azért nem elhanyagolható!
-
Fecniii
tag
válasz
Krisinto #150 üzenetére
Kár, hogy mindenkinek ilyen van
Amúgy tényleg jó ventik csak az a zöld szín elégé korlátozza a modding lehetőségeket.Amúgy a Föhn120 Wing Boost-ról tud valaki valamit? Nagyon tetszik a színe meg a design-ja (bár rohadt drága). Ha esetleg valaki találkozott már vele leírhatná a vélemyényét róla, főleg a hangja érdekel.
-
SpZ
senior tag
Holnap szétnézek a boltokban, de amilyen városi boltok vannak itt csak az átlag júzernek árulnak világítós ventillátort
-> parasztvakítás De ha lesz akkor kegyetlenül lecsapok 2 darabra
Úgyis jön még két szintén halk zöld Coolink Breeze 8cm es ventillátor a gépház végébe, na meg ugye a videó kártya és a proci közé is fújja a noctua. Ha ezek sem lesznek elegek akkor
. Durván nézhet ki előben a Brocken két Swif2 vel működés közben
-
sagit
veterán
elég jól néz ki szerintem
sry a minőségért de telós... -
sagit
veterán
1 gyors teszt hogy viszonyul a brocken a freezer-hez
(szobában 20C°volt)frezzeren a gyári venti volt ( nehéz is lenne barkács nélkül másikat rárakni)
brockenen 2db coolink swif2-120p tette a dolgátproci: x3 720 @ x4 965 1,3875 V
intel burn testet használtam ilyen beállításokkal.
a ház szellőztetésén variáltam, a cpu ventit a lapom szabályozta
3 fokozatot néztem meg (lassú->minimumra tekerve a ventik, közepes->középen voltak a potik,maximum->értelemszerű )Freezer:
Lassú:
Idle: 525RPM 44C°
Load: 1500RPM 68C°-nál kifagyKözepes:
Idle: 525RPM 36C°
Load:1500RPM 61C°Maximum:
Idle: 525RPM 35C°
Load:1500RPM 59C°Brocken:
Lassú:
Idle: 887RPM 35C°
Load: 1700RPM 46C°Közepes:
Idle: 887RPM 32C°
Load: 1700RPM 43C°Maximum:
Idle: 887RPM 31C°
Load: 1700RPM 43C°Mivel a brocken könnyedén hűtötte a procit minimális házszellőztetéssel is, gondoltam kipróbálom a gépet a lehető leghalkabb üzemmódban. Manuálisan a lehető legalacsonyabbra raktam a cpu ventit is az alaplap programjával. Ilyenkor ha elindítottam az IBT-t a táp lett a leghangosabb (cx400) a megemelkedett terhelés miatt. De a gép dacára hogy 9db ventillátor dolgozik benne csendes maradt!
Leghalkabb felállás:
Idle: 887RPM 35C°
Load: 887RPM 54C°Nem gyengén veri az előző hűtőt, bár mondjuk ezen 2 ventilátor van... azt hozta amit vártam tőle
-
14adam
addikt
válasz
Krisinto #125 üzenetére
Várni kell pár napot,mert a házigazdák nem akarták régen,hogy sok cikk egyszerre jelenjen meg,ezért kitaláltak egy olyan szabályt,hogy napi 1-2-3 címlapos írást kapunk és ők határozzák meg,hogy mikor jelenik meg a cikk.A modkeres topickba utána tudsz kérdezni, hogy kb mikor jelenik meg
-
Krisinto
őstag
Logoutra feltettem a tesztet
Nézzétek csak,de nem tudom,hogy miért nincs még fent a címlapon -
Egy Nordwand lett, bár még nincs meg minden cucc az új géphez, most egy 965 vagy 955-ös proci beszerzésén ügyködöm, de úgy néz ki nem lesz, szóval újonnan kellesz néznem egyet. Hűtő tekintetében jobban örültem volna egy Thor's Hammer-nek, de nem nagyon volt, így megelégszem ezzel is.
-
SpZ
senior tag
válasz
Tothgera30 #121 üzenetére
milyened lett? illetve kiderül végre hogy milyen cuccaid vannak ?
-
sagit
veterán
Nekem is megjött... majd dobok estére pár eredményt, a mostani Freezer Xtrem-el lesz összemérve.
Mugen2-t kéne szereznem legalább a teszt erejéig...
-
Megjött a hűtőm, áh, brutális állat
.
-
sagit
veterán
Elvileg ma/holnap ér ide a Brocken... ha van olyan aki Mugen2-t felajánl akkor csinálok belőle 1 házi tesztet és kiderül az igazság
-
Scythe Mugen 2 vs. Alpenföhn Brocken - ezek vannak egy kategóriában
. Nem tudom milyen körülmények között tesztelted, vagy hogyan, de szerintem a kapott adataid tévesek
. Az Alpenföhn Nordwand a legtöbb tesztben kissé odaveri a Mugen 2-t, és hozzátenném hogy a Brocken van vele egy súlycsoportban
.
-
Sonky
aktív tag
válasz
Tothgera30 #94 üzenetére
Volt mind a 2hűtő. Mugen 4. Nordwand 2napig
Teszteltem és a Mugen2-vel azonos venti fordulaton 1000Rpm Hűvösebb volt. Tesztet gagyi Cm házventivel néztem.
Mugen2 42C Nordwand 48C
-
-
fagyalllo
őstag
A gyárit nem próbáltam, rácsos a házam oldala, azon pedig kék ledek vannak.
1100-1200 körül már hallható szélzaj, de zavarónak nem mondanám. A hajnali, hűvös szoba után most újra mértem egy terheléses hőmérsékletet, 24°C van bent, de a proci így se akart 40°C fölé menni.
Ebben a tesztben egy 920-as procit tesztelnek különböző fordulatú ventikkel, alap órajelen (standardmodus) és húzva (Performancemodus), érdemes böngészgetni. -
veréb
tag
hali! mivel tudom letesztelni a proci hűtömet hogy elég hidegen tartja -e procit?!
-
fagyalllo
őstag
Nordwand + SWiF2 120P 920/perc
Sempron 140@X2 3500MHz, 1,35V
15 perc terhelés után 35°C (~19°C külső hőmérséklet) -
Krisinto
őstag
Probléma megoldva...kivettem a hátlapot és gyönyörűen megy a gép
Új hozzászólás Aktív témák
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest