Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
őstag
Sziasztok.
MALL.hu rendelésem lenne esedékes.
Azt nem tudja esetleg valaki, hogy az "OMW kút átvételi pont, csomagpont" mit takar? Az melyik cég volna?
A házhozszállítást, azt gondolom, hogy DPD lesz, de a Packetát kerülném ha lehet. -
abdulka1
őstag
Sziasztok!
Tapasztalt valaki olyat, hogy az Allegró smart regisztráció után, vadidegenektől kapott telefon hívást, amiben azt állították, hogy azért hívnak, mert az adott számról volt nem fogadott hívásuk?
Már 2 telefonszámnál is megtörtént velem a közelmúltban. -
PHM
addikt
Üdv!
December 7.-én rendeltem egy játékot szuper eladótól DPD csomagpontba.
11.-e óta "Külföldi válogatóközpontban újrarakodva" a státusza.
Kezdjek félni, hogy elkallódott?
Ilyenkor mi a teendő? -
bul07
nagyúr
Kosárba rakok két eladótól cuccokat, egyik eladó olyan 1700Ft(CR1632 elem), másik eladó 10e Ft-érték, csak futáros házhoz szállítás játszik, dobozok messzi vannak
Akkor két ingyenes küldési lehetőséget von le vagy csak egyet?
Vagy csak az egyik lesz ingyenes szállítás?Tegnap regisztráltam meg is adta még a 3000Ft-os kupont úgy hogy szerintem volt MALL-os fiók azon az email címen.
És ez lenne az első rendelésem így nincs tapasztalatom, de majd csak jövő évben adom le úgyse dolgozik már senki ebben az évben -
mjuti
tag
kupon nélküli összeget kell nézni a szállításnál, és igen, a fiókon belül később törölheted/szerkesztheted a mobilszámod ( is )
a kupon az applikációban lesz,
( azt viszont nem tudom hogy nézi-e az app a mobilszámot azon a telón amin az app megy, tehát ha biztosra akarsz menni az a kártya legyen a telóban - amin az app fut - amit megadsz éppen a fiókodban ) -
pazola
tag
A harmadik-negyedik rendelés is megjött rendben (kekszek és Kinder croissant-ok schroniskobukowi eladótól.
Amiket eddig kóstoltunk a kekszek közül, azok finomak voltak, ezekkel a 4k-s (16 ezres vásárlásnál) kuponokkal megérős, kérdés, hogyan tovább, amikor majd nem lesznek kuponok - érdemes lehet figyelni azt, hogy esetleg valamelyik eladó saját kuponokat ad).
Ez volt a beetető időszak, nekem bejött, de azért nem tervezek minden héten Lengyelországból rendelni tizenpárezerért.
Részemről az Allegro ajánlott, igazából be kellene lakni annyira, hogy tudjuk, miben sokkal olcsóbb, mint ha itthonról vennénk ugyanazt/hasonlót. -
Voice24
őstag
válasz
alexnagy777 #374 üzenetére
Bocs, az kimaradt, igen, ugyanaz a szám.
-
bul07
nagyúr
Akkor ránézek
Mobil számot meg lehet változtatni?
Mert lehet volt regisztrációm a MALL-nál a rendes számommal, és lehet elsőnek egy all voda számot adnék meg hogy járjon a kupon, de utána átírnám a rendesreemail az nem gond van sok email címem, majd másikra regisztrálok
Csak a szám kérdés hogy később mi, mert a voda számok eldobósak
-
Voice24
őstag
válasz
alexnagy777 #368 üzenetére
Nyilván volt megadva mobilszám a szállítás miatt.
-
Voice24
őstag
Új felhasználóként én sem kaptam 3000-es kupont az elején, és azóta sem. Volt régebben Mall fiókom, de emlékeim szerint másik email címmel.
-
abdulka1
őstag
válasz
alexnagy777 #364 üzenetére
Egy ismerősnek segítettem, de elmondása alapján, nem volt egyik sem.
-
atees
őstag
válasz
alexnagy777 #362 üzenetére
Ezzel jott is a 3000ft appban hasznàlva
-
abdulka1
őstag
válasz
alexnagy777 #362 üzenetére
A #4 hozzászólásban levő linken regeltem.
-
atees
őstag
Sziasztok! Olvastam, hogy allegro appba új regisztrációnál, ad egy 4000Ftos kupont, sehol talalom, hogy lehet azt előcsalni?😅
-
kiss.a
tag
5. Vásárlás is letudva 4000-res kuponnal kocsihoz bosh ablaktörlő lapát szett.
-
Sonja
nagyúr
Ez igaz!
De nem olyan nagy dolog, egy ebook olvasóhoz való tok, ez volt az.
Az viszont nagyon jó, hogy jó masszív, merev az egész elől és hátul is. Tényleg védheti a sérüléstől az olvasót.
-
czanga
őstag
Elvileg a DPD-nek ma átadják a csomagom. Mivel ugyanezen eladótól (Lengyel létező játékbolt) tűnt el egy másik LEGO rendelésem a Packeta jóvoltából, ezért mellé csomagolhatta volna a másik eltűnt készlet pótlását, ami miatt jeleztem is neki ma, de szerintem az már késő lesz.
-
Sonja
nagyúr
A mostani vásárlásom után kaptam egy 4000HUF-os kupont, amit December 18-ig kell felhasználni. Oda lehet ezt adni másnak?
Nekem nem kellene, így ha oda lehet adni, akkor az első jelentkezőnek adom.
-
binor91
csendes tag
A legutóbbi 16-4k kupont másnak is újra engedi használni? Most jött e-mail pedig már néhány napja felhasználtam. Az appban is ott van. Vagy ameddig nem kézbesítik a csomagot addig ott marad?
-
pietrrr
aktív tag
válasz
MaxxDamage #347 üzenetére
Az csak a rázkódáscsillapító hungarocellapríték volt, de azért egészségedre!
-
Packeta automatából sikeresen kivettem a rendelt termékeket, melyek karton dobozba voltak csomagolva.
Kaptam ajándékba 4 db ízesített habcsokot is. -
haruspex
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #342 üzenetére
HÁt ezt kapsz a Rákóczin is sztem az ázsiaiban, vagy az Ázsia bt-ben a csarnoktéren, (Ha fűszer kell általában oda járok, ha van rá időm))
Nekem közben rendben megjött az első rendelésem, egy játékbaba formájában gond nélkül.
-
BagyiAti
tag
válasz
Mr.Csizmás #342 üzenetére
Igen smart és kupon nélkül sokkal kevesebb lesz a rendelés. Addig kell ütni a vasat amig meleg
-
haruspex
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #339 üzenetére
Ebből az elsőt szem itthon is megkapod ennyiért, vagy olcsóbban, a többit nem tudom
-
Mr.Csizmás
titán
legutóbbi, persze kuponnal (több db-ot vettem):
seller: [jcook]
[Ropogós chili szójaolajban, Chili oil Bean a Lao Gan Ma márkától 210g]
[Matcha Genmaicha zöld tea 100g Chaju]
[Japán majonéz 355ml Kewpie PET] -
krizmo_
addikt
Legutóbbi rendelés: [kép]
Mindennel elégedett vagyok. -
czanga
őstag
Allegro külföldről kikkel szállíttat házhoz jellemzően? Tudjátok esetleg?
Packeta az gondolom csak box-ba vagy átvételi pontba hozza a cuccot, de ha futát alapú szállítást választ valaki, akkor annak melyik cég lesz a kivitelezője? -
Zeki
nagyúr
Céghez rendeltem sok fagyállót , a márkából azt hitte a futár, hogy motorolaj.
Le is nyúlta volna, ha nem vesszük észre a kifizetés után, hogy a másik doboz hol van, mert ebben csak a fele volt. Ja, azt a másik futár hozza... az meg kiderült, a tesója. Addig a pénzt szépen visszavettük. -
BMdeal
csendes tag
Sziasztok!
Lányomnak keresek karácsonyra JBL 520-as fejhallgatót.
Az Allegro feldobott egy elég kedvező áron megvásárolható, fehér színűt. Pont amire szükségünk lenne.Az itthoni araknál jóval olcsóbb viszont az eladónak ha jól látom akkor nincs még értékelése? 🤔
[link]Nem tudom, merjem-e bevallani....???
-
czanga
őstag
Mai napon a Packeta bejelentette, hogy hivatalosan is elveszett a csomagom, pontosabban mindkettő. Két külön account, 2 nap difi, de "érdekes módon" a bontás nélkül kitalálható LEGO készleteimnek lőttek.
Remélem valakinek örömet okoz.
Én pedig várhatok amíg valamikor kapok egy új csomagot, vagy inkább visszatérítést, mert az eladó helyében fixen nem küldeném ki megint.
-
BagyiAti
tag
Mit vettél? Nem mindenre érvényes:
Kizárt kategóriák listája:
/kategoria/szamitogepek-internet-15821(id:15821)
/kategoria/microsoft-xbox-360-kaparos-matricak-122252(id:122252)
/kategoria/szamitogepek-kriptovalutak-259410(id: 259410)
/kategoria/jatekok-digitalis-eszkozok-45715 (id: 45715)
/kategoria/kodok-es-feltoltesek-257900(id: 257900)
elektronikus úton kézbesített termékek -
tisn
addikt
volt valaki aki rendelt kamu kinai ssd-t rajtam kivul az allegrorol. neki hogy all az ugy?
en azonnal toroltem a rendelest (de csak fura modon lehetett), a csavo nem is adta postara, de piz nem gyutt vissza. -
Sonja
nagyúr
Megbízható az Allegro?
Tegnap rendeltem először róla, elvileg "Szuper Eladó"-tól, aminek rendes weboldala is van (https://ajtrade.pl). Jövőhét csütörtök-péntek a szállítás. Remélem rendben lesz minden.
-
ben-ga
tag
Sziasztok!
Vásárláskor valamiért nem vonta le a 4000-es kupont...
Tudom törölni a rendelést? -
Voice24
őstag
Nekem a szállítással eddig semmilyen gondom nem volt (kopp-kopp), pedig már a sokadik rendelésen vagyok túl. Volt egy-két dpd, a többi csomagpont, minden időben jött. Pontosabban volt, amit az eladó később tudott küldeni, de arról korrekten tájékoztatott.
Jöhet akármennyi kupon, kávéra vagy épp kutyatápra rendszeresen fel tudom használni, még lejjebb tolva az amúgy is jó árakat. Ketyeg az éves Smart tagságom, így a szállítási költségre sincs gond. -
pazola
tag
Ma megérkezett a DPD-s rendelés (a második), szerencsére volt otthon valaki, mert email jött 5 perccel előtte, amit nem láttam, sms meg 5 perccel utána, a kettő között meg hívott a futár, hogy már felcsöngetett.
Éééés ma megérkezett a UPS-es rendelés is (az első), ami álldogált valahol három hetet, senki nem tudja, hogy hol volt, de váratlanul este 7-kor hívott a kislány, hogy 1-2 perc és itt van...
Szóval most jobb a helyzet, az Allegro-s vitát is mindjárt lezárom meg írok az eladónak, és remélem, hogy ezután ilyen nem fog megtörténni sűrűn... de ha lehet, én is inkább boxba rendelnék és nem házhoz. És talán nem az UPS-sel, bár mint mondtam, fogalmam sincs, kinek a hibájából tűnt el a cucc három hétre... -
gangstagergo
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #308 üzenetére
Kíváncsi vagyok milyen véleménnyel leszel a "Mennyei hab"-ról. Nekem annyira nem jött be, de most már megiszom mert ocsó volt.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr.Csizmás #284 üzenetére
ma megjött a rendelés, dec 5 és 9. dátumú pörkölésekkel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest