- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Husky
aktív tag
Én első körben lelőném a CD olvasókról az autorun-t, hátha... őket is idegesíti amikor a Win másodpercenként lekérdezi, hogy ''na, jött már lemez? ... na, jött már lemez? ... na, jött már lemez? ... ''
-
ddanger
aktív tag
-
ddanger
aktív tag
up
-
ddanger
aktív tag
válasz
FireShadow #5 üzenetére
nem
-
ddanger
aktív tag
Nincs netem rajta, egy külön gépről netezek. Hálózatban viszont van egy másik géppel.
A rack ledje, ha futtatok egy progit akkor villog, a ház ledje éppen hogy felvillan, folyamatosan kis szórással egyenletesen. Arra gondolok, hogy talán a rack ezt a kis jelet nem érzékeli, bár ránézésre ugyanúgy néznek ki. -
FireShadow
senior tag
hánemazadolga?
najo nekem se villog annyira...
nem kötötted félre a hdd ledet? -
VladimirR
nagyúr
a virtualis memoriat nevezik swapfile-nak, s mikor ebbe ir, ebbol olvas a rendszer (vagyis lapot cserel) azt hivjak ''szvappolas''-nak --- ez ellen nem tudsz mit tenne
az en otleteim:
-nem fut valami filecserelo/letoltes?
-a winxp-s defrag ha jol tudom, a hatterben szokott tenykedni
javaslat: ctrl+alt+del
a felugro feladatkezeloben menny a processes (folyamatok) lapra es a view (nezet) menu select columns (oszlopok kivalasdztasa) pontjaban jelold be az irt es az olvasott byte-ok pontokat
ekkor latni fogod, hogy melyik folyamat matat a hdd-n, s igy meg lesz a problemad forrasa
szerk.: hogyhogy a rack-en nem villog? soha? jo az a led? elvileg egyutt kellene villognija az alaplapival - leven egyhelyrol kapjak az infot - a rack ledje nem a hdd aktivitast nezi, akkor is villog, ha pl egy cd-rom hasznalja az ide csatornat
[Szerkesztve] -
Sick Boy
őstag
Bővebben: link
swappol esetleg folyamatosan...? a konfigod alapján nem kellene.
Én azt csinálnám, hogy egy időre lelőném a lapozófilet és megnézném, hogy akkor is csinál-e ilyeneket...?
jobb klikk Sajátgépen, majd tulajdonságok -> Speciális fül -> Teljesítmény -> Beállítások, megjelenő ablakban Speciális fül -> Virtuális memória - módosítás, beállítod, hogy sehol ne legyen lapozófile, újraindítasz és megnézed!
persze lehet, hogy hülyeséget mondok, de első lépésként én ezt tenném... -
ddanger
aktív tag
Cső!
Évek óta villog a hdd ledem. A racken nem villog csak a házon. Ez már a második gépem, ami ezt csinálja.
Nincs semmi különös a géppel, a procihasználat alacsony.
Mi lehet ez a villogás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Háztartási gépek
- Politika
- Amatőr csillagászat
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- További aktív témák...
- 2x Kingston SATA SSD 240GB (480GB)
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 2db TOSHIBA Performance X300 4TB 7200rpm/128MB buffer
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Vadiúj SSD-k!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest