-
PROHARDVER!
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
bobek72 #66755 üzenetére
Azt kérdeztem hogy olyan e-mailt kaptál-e az Express One-tól amikor meg lett a vásárlásnál az Express One nyomkövetési azonosítója, ami ezzel a szöveggel indult:
Értesítjük, hogy a(z) Cainiao - partnerünk az Ön részére kézbesítendő, 1 darab csomagból álló küldeményének feldolgozását megkezdtük a központi raktárunkban (fizikális érkeztetés megtörtént).
Nem azt hogy kapacitás probléma miatt a kézbesítés miatt máskor lesz kézbesítve vagy azt hogy x időpontban lesz kézbesítve, ezek már az itt lévő csomagokra vonatkoznak, amaz meg még el sem lett indítva.
Arra lettem volna kiváncsi hogy ez az előzetes értesítés csak nekem nem jön vagy csak neki küldenek ilyet, mert ha neked is küldik akkor valami hibádzik nálam. -
válasz
bobek72 #66749 üzenetére
A te képeiden ezt olvasom:
Rendszerünk nyilvántartása szerint a(z) Cainiao - partnerünk által, az Ön részére feladott 1 csomagból álló küldemény a mai napon nem került kézbesítésre.
12:30 -16:30 között csomagot kézbesítünk Önnek az Express One megbízásából.
Nála pedig ezt:
Értesítjük, hogy a(z) Cainiao - partnerünk az Ön részére kézbesítendő, 1 darab csomagból álló küldeményének feldolgozását megkezdtük a központi raktárunkban (fizikális érkeztetés megtörtént).
A kapott információ alapján, várhatóan 2023-05-15 napon kézbesítjük azt/azokat Önnek.
A kiszállítás napjának reggelén - megerősítve a csomag(ok) felvételét - egy újabb üzenetben értesítjük a kézbesítés várható időpontjáról, szűkített, 2 órás időablakban, ezt követően lesz elérhető a küldemény adatainak módosítása. Ezen reggeli megerősítés / értesítés hiányában kérem, ne várja a küldeményt.
A küldemény adatainak módosítása a kiszállítás napjától (várhatóan a következő munkanaptól) lehetséges.
A küldeményt a következő küldeményszámon (fuvarlevélszámon) tartjuk nyilván: 158..........
Nekem nem tűnik azonosnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Synology NAS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Jogász topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- További aktív témák...
- ASrock B460 Steel Legend LGA1200
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged