Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ixion77
addikt
"én szemüveget nem vennék Aliexpressről, sok szart igen, de egészségügyi dolgokat nem"
Nekem is voltak ilyen aggályaim amíg meg nem tudtam hogy az Ofotért és Vision Express szemüvegekbe is ugyanonnan származó ugyanolyan lencsék vannak, ugyanolyan gépekkel ugyanúgy munkálva meg.
A másik ami elgondolkodtatott az ez a lencse. Ez ugyan nem tűnik olcsónak $50-ért, de ha hozzáteszem hogy az ugyanilyen technológiájú a munkaszemüveg-lencse a Zeisstől 80eFt, az Essilortól meg 65eFt, akkor már nem is sok az a kb. 20 eFt. Bár a leírásba nem szerepel, de még a távolságkategóriák is megegyeznek a Zeiss/Essilor által alkalmazottnál. Megrendelés után chat-en kérdezték hogy melyiket kérem (1m, 2m, 4m).
-
Milyen ok? Kupon felhasználás vagy biztonsági?
Lásd ezt a hsz-tMásoknak is:
Ha valakinek Maestro kártyája van ott maga a kártyahasználat is okozhatja a problémát ami abban nyilvánul meg hogy nem lehet kifizetni. Ha terheli bankkártyát, zárolásba kerül a pénz, akkor persze nem kártya hiba. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj SSD-k!
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest