- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kipróbálná valaki azok közül akik nem kapnak e-mailt, hogy egy rövid időre másik e-mail cím lenne megadva és ahhoz beállítva az értesítőket?
-
Keke47@
újonc
Hali mindenkinek,
Egy ideje használom az AliExpress-t de olyan problémával találkoztam amit nem tudok megoldani. Nem tudok rendelni egyszerre több dolgot néha eggyet se, próbáltam laptopon és gépen, újra telepítettem az appot, fizetési módot váltani.
Képetcsatolom, ötletem sincs...
Előre is köszönöm a segítséget.https://kepkuldes.com/image/W29rRZ
-
Én folyamatosan kapok minden értesítőt a Gmail-es címre és a mobil app-ba is.
Így írtam főleg Freemail-es címmel. 4-ből 3 az nekem főleg.
Egybetartozó az értesítők lemondása és a böngésző törlés móka, nem külön-külön megoldás.
Egy másik e-mail cím megadás és azután ahhoz az értesítők beállítása sem segített? -
válasz
peestike #31188 üzenetére
Vmit nagyon el****tt az Ali az oldala frissítésekor, mert már te vagy - legalább - a 3., aki erre panaszkodik.
(Szintén zenész, de működő megoldást én sem tudok a problémára.)(#31191) V/
Süti, kess törlése megvolt.
App verzióban az értesítőket - hirtelen - nem találtam meg.
Gmail-es címmel vagyok regisztrálva. -
válasz
peestike #31188 üzenetére
Nekem jön, mások is panaszkodtak főleg Freemail-es címmel.
Javasoltam már hogy ideiglenesen egy másik e-mail cím, törölni az összes értesítőt a böngészős és az app-os verzióban is, hozzá az Aliexpress sütiket, böngésző, app gyorsítótárat is törölni. Majd 1-2 nap múlva aktiválni újból.
Az app-ban nézni az értesítést, oda is kerülhet. -
LilProphet90
senior tag
válasz
rb26dett #31181 üzenetére
Hasonló játszódott le nálunk Szentendrén pár hete annyi különbséggel, hogy helyettesítő postás volt, és nemcsak a csomagot, de az akkor helyettesítő postást sem találták meg. :D Elképesztő fejetlenség.
Azt mondták hívnak, ha megvan, illetve 16-áig tartogatták, aznap még bementünk, de semmi.
-
peestike
senior tag
Fizetésről, feladáskor már nem jön email aliról?
Mostanában néha a célországba megérkezésről kapok csak.
Köszönöm és bocs, ha már volt korábban. -
válasz
manu75 #31182 üzenetére
Hivatalosan 8 cm-es penge hosszúságnál nagyobb a közbiztonságra különösen veszélyes eszköz, ez itt Blade length: 6.5 cm. De lehet konyhakéseket is vásárolni ami hosszabb pengéjűek, nem a beszerzés a probléma.
Értelmezd a jogszabályt: 3. § (1) Jogszabály eltérő rendelkezése hiányában tilos a közbiztonságra különösen veszélyes eszközt közterületen, nyilvános helyen - ideértve az ott lévő járművek belső tereit is -, valamint közforgalmú közlekedési eszközön birtokolni.
(2) * Nem vonatkozik az (1) bekezdésben foglalt tilalom
bb) amelyek esetében - a tényleges munkavégzés vagy tevékenység során történő használaton, a szükséges szállításon kívül - az eszköz birtoklása vagy szállítása rejtve, a szokásos módon becsomagolva, szétszedve vagy zárt tárolóeszközben történik;Amíg csomagolásból kibontott konyhakéssel nem szaladgálsz az utcán addig nem probléma.
-
manu75
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbi kérdésem lenne egy ilyen multi bicskát lehet rendelni, esetleg csomag vizsgálatnál átengedik?
-
rb26dett
aktív tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni, ugyanis még nem akadt dolgom a magyar postával, hátha tudja mi a menete a következő szituációnak. Jött egy csomagunk, amit elvileg a postás kihozott, de csak értesítőt dobott be, de a postán többszöri látogatásunkra sem találták. vettünk fel jegyzőkönyvet, telefonálgattunk ügyintézőkkel, aki mögött a háttérben ott mondta a telefonba kézbesítőnk, hogy igen a hölgynek, mármint a páromnak odaadta a csomagot. Ez a dolog több sebből vérzik, ráadásul aláírós csomag volt, és valaki alá is írta, természetesen nem mi. A Postától kaptunk egy sablon levelet, hogy mi az eladótól próbáljunk valami kértérítést kérni, meg lemondatni őt bla bla, nyilván alin írtam az eladónak, ő belinkelte a képet, hogy a csomagot átvették és pont. Ebben az esetben mi a teendő hogyan tovább? Tudna valaki ebben segíteni?
-
Ixion77
addikt
Kuponos helyzetjelentés:
Nálam most a RU kuponokat nem fogadja el az Ali. A kuponjaim közt ott vannak, valid a státuszuk, de checkoutnál már nem találja őket.Nem működnek:
2/20 828_RU_Venue_Coupon_1
10/100 828_RU_Venue_Coupon_3
3/20 201908_AE low active_member reward_3_dollarsMűködnek:
3/30 Aliexpress_Coupon_BrandsShoppingWeek_Promotion_3 - működik
5/50 Aliexpress_Coupon_BrandsShoppingWeek_Promotion_5 - működik -
qqzs
őstag
Ja es a refund altaban mennyi ido? Seller respond timeout volt Aug 5-iken Es 6-ikan indult a refund azota Refund processed statusz van meg var a completedre
-
qqzs
őstag
Hat nem tudom mennyire kavarja nalunk a tankonyv a dolgot siman megjon minden BG GB Ebay Amazon szokasos max 3-4 hetre. Kivetel most 9 alis aprosag tart 60-80 napnal.
Ma megjott egy ilyen 65 napos. Erdekes hoyg az eredeti cimkere amin commercial gift vagy ilyesmi felirat volt es a megadott tracking number volt felulragasztva egy masik cimke ami mas tracking number volt.
Ja es bug van a ali android appban mert amikor a see all orders linkre kattintok a listaban ismetelve mutat par tetelt es parat meg nem mutat.
-
No comment: Folyamatosan és az ütemtervnek megfelelően végzi a Magyar Posta a tankönyvek kiszállítását az iskolákba, miután a KELLO Könyvtárellátó Nonprofit Zrt. az idei évben is a Postát bízta meg a feladattal. Naponta 200 iskolába juttatja el a tankönyveket a Magyar Posta ezekben a hetekben. Az intézményekhez 20 munkanap alatt, összesen 13 millió tankönyvet szállítanak a munkatársak.
Nem vettek több gépjárművet. -
válasz
molnartibor #31172 üzenetére
Írtam má,r a telefonos ügyfélszolgálat sem látja.
Az NKK.-nak meg látnia kell hiszen ők vették át a konténert, de ha ő is normál postai követőn nézi, nem a belső rendszeren akkor csak ezt tudja mondani.
Írhatsz, de attól nem lesz több emberük a melóra és ahogy áll a mostani helyzet még előre sem tudják venni. Az EU-n belüli küldeményeknél és + 2 napok jelentek meg. -
Sajnos ez van, szabadságolások és sok csomag
-
válasz
Maxximus #31167 üzenetére
Senkinek nem kell írnod ha 45 percen belül történik akkor automatikus a visszatérítés a Cancel gombra kattintás után. A pénz megy vissza a bankkártya mögötti bankszámlára, banktól függően 2-5 munkanap mire a könyvelésben látszik. Ez minden refundra, visszatérítésre igaz.
-
Sziasztok.
Amikor megrendelek valamit, majd kb 5 perc múlva (fizetés után) vissza mondom a rendelést ,akkor mi a folyamat a pénz visszakapásra? Automatikus,vagy valahol ígényelni kell? Nem láttam, hogy a kártyámra viszajött volna. Mondjuk a gond az, hogy 3 napig be is volt fogyasztva a Revolut virtuális kártyája amivel a az Alin fizettem. Lehet ez kavarhatott be? Seller-nek írjak ilyenkor vagy Alinak?
Köszi. -
Amíg a Magyar Postánál nincs bejegyezve a Egységképző érkeztetése Nemzetközi Posta Kicserélö Közp. addig nem adták át nekik a szállító konténert. Nézd meg ez a számot RB800517644SG az összes jobb oldalt lent látható szállítónál be van jegyezve a megérkezése és az MP-nél is
Az eddigi ismereteim szerint ez eltűnhetett a repülőgép kirakodás közben is és nem került a postásokhoz, így ők sem tudnak semmit sem mondani. Írj egy mailt a postaimport@posta.hu e-mail címre, hogy a nyomkövetők szerint 13-án megérkezett viszont a fenti szöveg hiányzik, esetleg nem tudnak-e utánanézni hogy mi lett a szállító "konténerrel". -
Druss
tag
A másik topikban már kérdeztem, de azóta sem változott semmi a csomagommal. Július 17.-i vásárlás, tehát időm a védelemből bőven van még csak Ilyennel még nem találkoztam, hogy a többi nagy nyomkövető már beérkezettnek jelöli, de nem mozdul a postai követésben ennyi ideig. Ez érdekes menet lesz ha nem jön meg, mert ez rendes aláírós küldemény. Szerinted mi lehet? Ennyi ideig nem csipogják le? Egy laptop akkumulátorról van egyébként szó.
-
válasz
máyköl #31158 üzenetére
Egyik sem könyvelt küldemény, a logisztikai cégek írták be megérkezéseket távolról, így kamu bejegyzésnek tekintendők. Valahol még keringenek vagy elvesztek.
A Magyar Posta NKK feldolgozási maximum ideje 14 nap volt, a 1-6 nap a jellemző.
Így a 23 Júl 2019 15:18 és a 27 Jún 2019 09:45 Arrive at destination country ha igaz lenne már megkaptad volna. -
Jó hogy felmerült a dolog. Ugyan leírtam az Összefoglalóba a 7. Az AliExpressen megvásárolt termékek vámkezelési szabályai résznél, de az alábbiakra kell oda figyelni.
A vám a ténylegesen kifizetett összeget kéri igazolni, azt pedig a bankod adott vásárlásra vonatkozó fizetési levonásával igazolod. Az Aliexpress vásárlási dolgai azt hogy mit vettél és azt hogy nevedre van szállítva és mennyi volt az eladási ár azt igazolja.
Amikor fizet valaki akkor lehetőleg az egyszerre történő fizetés (több termék egyidejű kifizetés) ne haladja meg a 22 € (24,42 $) vagy a 37,037 € (41,1 $) összeget mert akkor a banki igazolást nehéz lesz kimagyarázni. Inkább több fizetés legyen és tényleg csak a kis értékűek legyenek összevonva.
Legtöbb bank még nem kér a kártyás fizetés után jutalékot, így anyagi veszteség nincs ha több történik.Egyébként is 2021 január 1-től minden bejövő vásárolt dolog után (EU-n kívüli) lesz vámeljárás, fizetni kell az áfát, eleve egyszerűbb lesz a kifizetett összeg igazolása tételenként.
Mielőtt bárki kérdezné, hogy a magyar jogalkotó meghagyja-e azt a kiskaput hogy a 10 €-ot el nem érő közterhet (vám, áfa) nem kell megfizetni, nem tudni. Ez a magyar áfa törvény más EU-s országban nem is tudok hogy lenne ilyen szabály. -
Ra3
őstag
Holnaptól mennek az alis kuponok, olyan tapasztalat érdekelne, hogy 69/10est el fogom lőni 2 tételre 2 külön helyről, tehát nem egy csomagban fog érkezni.
Ha esetleg bármelyiket elkapják a vámosok (40 dollár alatti mindegyik) akkor elég az aliról kapott igazolás/screenshot az árhoz? Mert ha egyben veszem meg a kupon miatt akkor a revoluton/bankszámlán gondolom egy tétel lesz ami 59 dollárról szól. -
válasz
máyköl #31149 üzenetére
Add meg a nyomkövetési számokat hogy lehessen tudni azt hogy a megérkezés igaz lehet vagy nem.
Amig nem zárul le a vásárlás és azután is 15 napig mehet a dispute, így elméletben egyiks sem ugrott, de kevés az információ amit megadtál, a pontos válaszhoz, lásd első mondat.
Az utolsóra: sajnos szoktak ilyet csinálni, mert ha jó a címzés és te nem vetted át valamilyen okból, akkor a te hibád hogy visszakerült, így jogos az újra postaköltség kérése, az 1 $ az nem sok. -
válasz
Predator2 #31150 üzenetére
Én mindig pénzt vissza, de az eredetileg fizetett összeg a maximum annál kevesebb is beírható, de ha nálad olyan része törött hogy nem lehet az eredeti funkciót -préselés- használni akkor írj be annyit amennyibe szólóba kerül a fogó.
Közben megnéztem az én fogómon, ez ami eltörtnek látszik a képen az csak az UTP kábel külső burkolta csupaszoló hüvelye, sosem használtam, én nem foglalkoznék ezzel mint probléma. Erős pillanatragasztó megoldja a problémát. -
válasz
jozsohaver #31151 üzenetére
A megérkezés nem igaz, pont éjfélkor nem szállhat le repülőgép, tilalom van, ráadásul nem szállítják azonnal a helyi postára (Arrival at Destination Post) úgy még egy-két hét hogy valójában itt legyen.
-
jozsohaver
csendes tag
Sziasztok! U-val kezdődőt tudom hogy nem lehet követni, de ez mennyire lehet igaz : http://parcelsapp.com/en/tracking/UF123294742SG
-
Predator2
addikt
Rendben, megjelölöm neki.
Viszont nem tudom mi legyen, így kérem a véleményed/véleményetek?
Mit válasszak? Pénzt vissza, vagy visszaküldöm?
A pénz vissza, egy kicsit inkorrekt, mert a készlet többi része rendben van, viszont visszaküldeni sem szeretném mert az egy vagyon, és itt nincs Paypal, hogy állja a visszaszállítást
Nekem elég lenne, ha küldene egy másik fogót ami rendben van.Melyiket válasszam, vagy ilyenkor mi a jó megoldás? Írjak neki egy levelet, és próbáljak meg ott egyezkedni vele?
THX
-
máyköl
veterán
Sziasztok,
Van 3 Júniusi rendelésem ami nem érkezett egyáltalán meg.
Mindháromnak írtam üzenetet, egyik azt válaszolta hogy menjek el a postára hogy nem érkezett -e meg, a másik visszaküldte a szállítási információt, miszerint megérkezett az országba 06.27 -én. Dispute -ot nem nyomtam egyiknél sem, ugrott ez a kettő rendelés?
Harmadik viszont az válaszolta, hogy visszament hozzá a termék. Kértem, hogy küldje el újból, mire ő egy linken keresztül kér 1dollárt az újabb szállítási díjra. Mennyire bevett szokás ez, hogy még ráadásként újból fizessek a termékért, amit hónapok óta várok? Ezt a linket küldte: [link]
Köszönöm előre is a segítséget!
-
RBJ
addikt
Kíváncsi vagyok, hogy a 2 nap múlva esedékes akciókor van értelme az áraknak? Mert ilyenkor szoktak előtte emelni és még drágább akciósan mint 2 héttel ezelőtt anélkül.
Így van most is? Csak mert nem figyeltem az árakat mostanság. -
válasz
Predator2 #31142 üzenetére
Nézd amíg "nem érkezik meg és szállítják" addig honnan tudnád hogy törött?
Nekem az a logikus ha leigazolom.
Jó lett volna egy kicsomagolási videó ahol látszik hogy el van törve. Leigazolod hogy megérkezett, értékelést azt a Cancel-el kihagyhatod és van 15 napod reklamálni, mehet rögtön dispute keretében, hiszen hibásat kaptál. Ha megoldódik akkor a dispute leállítható.
A 11,49 $ visszajuttatása PayPal egyenlegre bruttó 12,41 $ utalásával fogadható el.Aztán így nem zsarolva az értékeléssel, de a hozzáállást a hibához azt figyelembe véve értékeled vagy nem értékeled.
-
Predator2
addikt
Helló
Rendeltem a egy UTP kábel szerelő fogót. Szerdán megérkezett, de azóta sem igazoltam vissza az érkezést. Ellenőriztem, hogy minden kiegészítő megérkezett e amit a készlethez kínáltak, illetve a kábel teszter-be tettem egy elemet, hogy működik e, de az szerencsére jónak tűnik.
Hétvégén akartam komolyabb tesztnek alávetni a fogót, mert a munkám miatt hétköznap élni sincs kedvem.
Nos a mai nap kibontottam a fogót és csalódottan tapasztaltam, hogy töröttTudom ilyenkor az első az legyen, hogy egyezkedek az eladóval.
Az volna a kérdésem, hogy mielőtt ráírok, visszaigazoljam a termék megérkezését?
Készítettem képeket, a termék 0km-es egyszer sem használt.Üdv
-
Teljesen mindegy, a megadott időintervallumban megkapod bármelyiktől is jön. Ha nincs nálunk többnapos ünnep. 5 vagy 8 nap mit számít nem romlandó élelmiszerről van szó, egyébként is ha külföldről rendel valaki az nem 24 órás szállítással kalkulál, még ha képesek lennének is leszállítani.
Bármit írunk az nem garantált idő, lehetnek sztrájkok, természeti katasztrófák ellophatják pont azt a szállítmányt amiben benne a van a tied, kiszámíthatatlan -
tlala
addikt
Sziasztok,
ha egy terméket lehet spanyol, francia és olasz raktárból is rendelni (ugyanolyan feltételekkel), akkor melyiket érdemesebb választani?
-
Nigér
őstag
Hali, RO************EE tracking numbert hol tudom követni? 17track, Trackitonline jó ehhez?
-
válasz
monosz #31127 üzenetére
Nem, ez nem érkezett meg, az U-val kezdődő nyomkövetési szám az nem igazi nemzetközi postai szám. Addig igaz hogy 12-án történt valami vele elindult a vasúton ez fix, mert még országon belül volt és azután megérkezhetett Dostyk, Kazahsztánban és ott átrakták a másik nyomtávra majd onnan is megérkezhetett valahova, egy orosz városba, de nem ide. A 5822 km közúti távolság vasúton nem 6 nap.
De! A vasúti szállításnál beleteszik egy több száz csomaggal teli konténerbe és az utazik, nincs küldeményenkénti könyvelés. -
-
Csiguuusz
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy hogyan tudok Alin a kérdések és válaszok témához kérdést írni, illetve válaszolni a feltett kérdésekre a termékekkel kapcsolatban? (Buyer's questions & answers)
Köszi szépen!
Pacsi -
válasz
jozsi252 #31123 üzenetére
Helyzet az hogy ha letelik a szállítási védelmi idő akkor a rendszer lezárja a vásárlást és az eladó megkapja a pénzt. Neked azután van még 15 napod hogy dispute keretében visszakérd a pénzed. Ha semmit sem teszel és nem érkezik meg amit vettél akkor a pénzed elúszik. Megadnád a nyomköbvetési számot és akkor el lehet dönteni hogy érdemes még várni és védelmi idő növelést kérni vagy más megoldásban gondolkozni.
-
jozsi252
veterán
Volt nemrég egy kérdésem azzal kapcsolatban hogy nemsokára le fog telni a 60 nap, de a csomagom még mindig csak úton van státusz alatt van, és hogy érdemes-e írnom.
Nos írtam az eladónak, és azt küldte vissza hogy ő nem kapta vissza a csomagot, viszont a 60 napot mindenképp meg kell várni, mondom ez természetes.
Írta még hogy mivel regisztrált küldeményként kértem ezért ha 60 napon belül nem kapom meg, akkor vissza fogom kapni a pénzem a szállítmányozási cégtől.
Nagyon sok rendelésen vagyok túl, de ez az első ami ennyire nem akar megjönni. A kérdésem az lenne hogy mit csináljak majd ha nem kapom meg?
59. nap hosszabbítsak egy buyer protection-t, majd írjak az eladónak hogy még mindig nem jött meg, majd ezek után ő lezárja a rendelésem és így kapom vissza a pénzem, vagy ennek mi lesz a menete? Gondolom vitát nem kell indítanom, mert úgy látom hogy az eladó nagyon normális, minden kérdésemre választ kaptam. Viszont ebbe nem vagyok benne hogy Aliexpressen mi a teendő ebben az esetben ha a csomag nem jött meg.Köszi!
-
kokokka
addikt
Nem nem. Fejér megye, csomagos autó. Ismeretlen sofőr, kérdezi feleségem honnan jött? Azt mondja Zala megyéből vezényeltek át tőlük pár embert, mert itt hatan(!) leszámoltak!
Az a baj, hogy aki nincs benne az csak azt látja, hogy a csomagok, küldemények miatt szar a posta! De ez csak ok-okozati összefüggés. Szar a pénz minden pozícióban, az elvárás az egekben, össze-vissza vezényelgetnek mindenkit egyik településről a másikba, mert senki sem marad náluk sokáig. Van ahova két átszállással lehet csak eljutni, de autót nem fizetnek, csak buszt. Párom reggel háromnegyed hétkor indul, sokszor hatkor ér haza. Sima nyolc órás munkaidőről beszélünk és 12km távolságról! 8-kor nyitás, de már negyedkor osztják a postásokat meg készítik a papírokat a munkához. Zárás után detto. Ha a kézbesítő késik (mindig) addig nincs zárás, míg el nincs rendezve! Bevezették az elektronikus terminált. Mivel nem működik a rendszer egy hét használat után a polcon rohadnak a százmilliós berendezések! Volt, hogy én vettem nekik tollat meg A4 papírt, mert nem kapnak! Nyomtattam is már, mert a festékpatron drága, azt üzenték spóroljanak mert egy darabig nem lesz másik! Hát ezt hogyan gondolják?A vezetőség nem tárgyal, csak úgy csinál, mintha tárgyalna. A szakszervezet meg bólogat, nem ér semmit.
Szóval mindenképpen szar a posta, a küldeményezés része meg kimondottan. Feleségem is munkahelyet keres. Egy hulladék az egész! -
zsolx
tag
A hu_posta valószínűleg elérte teljesítőképessége határait. Sajnos jó pár 50+ -os csomagom áll valahol.
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
-ZeeZee- #31092 üzenetére
Azt hiszem megvan a hiba forrása nálam. User error valószínűleg, önhibámon kívül...
A hónapban lejár a kártya, amit Alipayhez regisztráltam. Az utcánkban lakik egy ügyintéző, aki elhozta nekünk a kártyákat tegnap délután (nejemé is most jár le), csak nejem nem szólt. Tegnap este rendeltem, és úgy néz ki, hogy nincs kifizetve, hiszen az a kártya, amivel fizettem volna már nem élt. Tegnaptól ugyanis már az új kártya él. Most már regisztráltam az új kártyát, a régit töröltem.
Hogyan fog ez a kifizetés megtörténni? Az order historyban látom, mintha ki lenne fizetve, de Alipayen nincs nyoma.Kell nekem valamit tennem?
-
Nem egészen úgy lesz, 2021 január 1-től minden csomag vámeljárás alá kerül és azok rögtön mennek az NKK-ból a kézbesítő postára, mert fent nem fogják bírni a vámolási terhelést. Közel 12-15 millás tételről van szó. Bár erről az ötletemről ők még nem tudnak. Az éves kapacitásuk most 100000 csomag éves szinten a lakossági vámeljárásra, bármit is nyomnak a sajtóban.
Ez amit olvastál a belföldi móka, országon belül is gond volt az akciós vásárlási napokkal. -
válasz
molnartibor #31108 üzenetére
Nem látja ő sem, ezért kell hogy írjon e-mailt az NKK-nak. De akkor írj te. Lefutottam már velük ezeket a köröket, saját tapasztalat, nem kitaláció.
Az utolsó levelembe ezt írtam nekik: .....az derült ki hogy a telefonos ügyfélszolgálat nem ugyanazt látja a Magyar Posta nyomkövetési oldalán amit én, mint az Én postám regisztrációval rendelkező személy.
Nálam megjelennek az UPU postai bejegyzések is. Jó lenne ha az ügyfélszolgálat is ugyanezt látná. Ezt jelzem Önöknek, nem panasz. -
molnartibor
tag
Felhívtam az ügyfél-szolgálatot annyit mondtak nem érkezett még meg hozzájuk. A 27.ei akkor látszik ha be vagy regisztrálva és lépve a posta oldalára. 15-ig várok utána refund maximum, csak bosszantó mert jó lett volna ha megjön. Értékbe is valami 28 USD csak szóval elvileg a vámon se kéne megakadnia de ha mégis akkor jönne sms- meg levél meg minden is!
-
válasz
kokokka #31106 üzenetére
Most ugye csak mókás kedvedben vagy?
Elárulok egy titkot ha regisztrálsz a posta oldalán akkor több információt kapsz a nyomkövetésnél:
Én most írtam be és ezt látom:Ezt még a hivatali postai dolgozó sem látja, csak a z NKK, mert ott kénytelenek az UPU adatbázisba írogatni dolgokat és nem azt teszik publikussá.
-
kokokka
addikt
Menj a posta oldalára, és üsd be a számot a nyomkövetőbe. Nem is lát 27-ei dátumot :
Egyébként most nézte meg a feleségem az Ő (Posta) nyílvántartásukat. Nincs eredmény-t kapott.
Az utolsó pár csomagomat a Cainiaon követtem nyomon. Teljesen jól lekövette mindet. A posta még csak azt se írta, hogy beérkezett az országba, de a postás már itt állt mindegyikkel az ajtóban.
-
-
kokokka
addikt
válasz
molnartibor #31098 üzenetére
Szerintem itt még semmi sem érkezett meg. Ha nem a Posta oldalán nézed (ez a legmegbízhatatlanabb) akkor jól látszik, hogy mi a helyzet :
De megpróbálom megnézetni Neked.
-
válasz
molnartibor #31100 üzenetére
Tőlem hiába kérdezed. Rápakoltak egy csomó később érkezőt, alul van. Amikor ugyanilyen gondom volt, csak 10 nap hozzá nem nyúlás, meglepő módon aznap délután lépett tovább a bejegyzés a feldolgozásra és másnap már jött is csomagom. Lehet hogy véletlen volt, de az is lehet hogy elkezdték keresni és előkerült a szállító valami, mert addig nem foglalkoztak vele.
-
peestike
senior tag
Kis megjegyzés ali+sf express kombóhoz. Sf express két féle is jött mostanában. Csak 12 számjegy, vagy SF13számjegy. Trackchecker appot használom, ha a cainiao van beállítva, akkor hozza. Egyébként meg mind a 2 féle valahol kap regisztrált észt postai számot, persze ez csak átvételkor derül ki. Nem találtam olyan oldalt, ami esetleg megmutatná az észt számot. Csak leírtam, hátha érdekes lesz valakinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest