Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
... és erre tragédia a 1851 kódnál, egy köcsög facehugger miatt. Hiába kalapáltam az esc-et nem csinált semmit... várt míg jött a dead screen és a vicc hogy még ki se nyílt az ajtó se hang se semmi, csak sötétség... elszomorító mert ami előtte volt az címlapsztori lenne:
Idejöttem de a köcsög őrre nem volt szükségem így hagytam egy lövést leadni, jött is a dög agymintát vett belőle és heló. Igen ám, csak ez nightmare fokozat és ha itt lejött nem megy vissza a szellőzőbe 5mp-nél tovább... így hegeszd meg az ajtót és még kart is húzzál, párjába meg 1851 kódot add. Erre kitaláltam hogy mivel úgyis a SpaceFlight terminal-ra kellene valahogy eljutni, visszamentem a rádióállomásra, onnan a Lorenz lobbiba, majd tranzit a Solomons Habitation tower-be, onnan valahogy beérhető a terminál, hacsak a lift ami oda megy nem "restore power". Nem leltem meg, meg féltem is hogy megdöglök így visszamentem a 1851-hez. Ja az egész előtt még elmentem a "pipe bomb blueprint"-hez mert gondoltam szükség esetén az űrséta előtt beledobálnám a katonákba ha kell. Marha macera utólag ilyenkor elérni, mert a San Cristobal Medical Facility - Intensive care unit-ban van amit legegyszerűbben a San Cristobal Medical - Staff entrance-n át lehetne elérni csakhogy a szellőző amin át odamentünk zárva, mert a doki utánunk zárta amikor először jöttünk. Ezért kerülni kell egy jót és átmenni a San Cristobal Medical Facility - Intensive care unit-en. Visszafele ugyanez az útvonal, csupa veszély. Megérte: vas még csak volt hozzá de cummó már nem kikraftolni. Na mind1 visszafele benéztem még a Lorenz lobbinál a szerverbe, mert ott volt a hiányzó Nostromo log, legalább az meglett
Utána mesterien kicselezem az összes köcsög katonát, végén a droiddal leszervizeltettem az összeset, visszafele a dögöt legyorsultam, valszeg lefagyott Ricardo-nál akit épp szájba vágott egy másik repülő rohadék, mert semmi hangját nem halottam egész végig simán besétáltam a liftbe. Szal csupa halálos, veszélyes és "felesleges" kitérő és nem ebbe döglök bele hanem egy fantom arctámadóba. Legközelebb hardon jövök ide, de hogy az ajtó elé le lesz pakolva az összes robbanószer és lángszóróval robbantom rá az arctámadóra az is biztos 
Új hozzászólás Aktív témák

- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- Robotporszívók
- Minden, ami hőszivattyú
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eger és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Archív HA A JÓ ÁR SZÁMÍT! ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Acer Predator Gamer PC! i7-14700F / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe!
- SteelSeries Apex 3 TKL Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Keychron K3 Pro Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Keychron K3 Max Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Utána mesterien kicselezem az összes köcsög katonát, végén a droiddal leszervizeltettem az összeset, visszafele a dögöt legyorsultam, valszeg lefagyott Ricardo-nál akit épp szájba vágott egy másik repülő rohadék, mert semmi hangját nem halottam egész végig simán besétáltam a liftbe. Szal csupa halálos, veszélyes és "felesleges" kitérő és nem ebbe döglök bele hanem egy fantom arctámadóba. Legközelebb hardon jövök ide, de hogy az ajtó elé le lesz pakolva az összes robbanószer és lángszóróval robbantom rá az arctámadóra az is biztos