Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
Elárulom hogy lángszóró nélkül is abszolválható az egész játék
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az elkobzásig nemhogy azt de semmi mást nem használtam, persze a szkennereket azért beterítettem az összes lánggal ami benne volt, de összességében nem volt rá szükség. Sőt a reaktorban az első szakaszban a kis ugráló rohadékokat revolverrel lőttem szét 3at mert arra jó volt, ha már valamennyi droid agyába 8lövés kellett... így megspóroltam csomó lötyit a dögökre, ami végül az arccsócsálókra ment csak... mert ha ott egyszer is meglát a nagy dög mindegy hogy van e lángszóró vagy nincs mert vagy nem jössz ki, vagy óriási költségek árán... Utána se nagyon ment, inkább visszatöltöttem ha úgy volt, igaz ez nightmare fokozat... más fokozaton lehet van értelme a throwernek is, de arra határozottan jó hogy ha jön a dög és van lift, akkor ráfogod de nem lősz. Ilyenkor kísér, jópár eset volt így de még a gombot nem sikerült megnyomni egyszer sem, mert sztem le is tiltja a game mert tudja hogy úgysem záródna be és megölne... szal érdekes, de van ilyen opció.
Új hozzászólás Aktív témák

- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- További aktív témák...
- PHILIPS 245E1S
- Apple iPhone 13 128Gb, 6 hónap Garancia, Zöld Színben, Kártyafüggetlen, Hátlap törött
- Secretlab Omega gaming chair, gamer szék
- Apple iPhone 16 128Gb, 12 hónap Garancia, Fehér Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 128Gb, 12 hónap Garancia, Fekete, Piros, Kék Színben, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman T3 Plus FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)