Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Rakétaként lőhetnek ki a NAND flash árak az NVIDIA terveitől
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
raggg
senior tag
Csak akkor dobja fel, amikor benéz a csótány a szekrénybe. Vigyázni kell amúgy, mert ha előtte már nyomod a hátrafelét és úgy dobja fel az eventet, akkor valószínűleg ott a vége.
(Mert ugye ha még egyszer benyomod, előtte "előrehajol".) Én ki szoktam várni amíg elmegy szépen, mert különben még észrevesz mikor kapkod a csaj levegő után.szerk.: egyébként úgy vettem észre, hogy az egyik legrosszabb, ha a szekrénybe bújsz, nem látni semmit kifelé, a motion detector meg csak a halálodat jelenti sokszor. A legjobb opció valami tömör tárgy mögé bújni (pl. egy doboz), akkor nem vesz észre az alien és még te is látsz többfelé.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- HP 5.gen core i5-ös notebook leárazás!!!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Mert ugye ha még egyszer benyomod, előtte "előrehajol".) Én ki szoktam várni amíg elmegy szépen, mert különben még észrevesz mikor kapkod a csaj levegő után.