Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
Mint az amnesia, maximum az nevelhet itt pluszban, hogy tűrnöd kell az idegesítő ai-t.

(#290) SchumiBácsi: Erre rájöttem, de ott ahol bebújtam a szekrénybe, nem volt asztal pedig oda mentem volna, gyorsabb oda bebújni.

(#296) NetTom: Igen ez még nagyon az eleje, de majd ha hazai pályán játszom otthon, nyugalomban, rendes hanggal, majd akkor fogom igazán élvezni, jelenleg laptop hangszóró + háttérzaj mellett nem a legjobb, lehet ez is rátett arra hogy ingerültebb vagyok a kelleténél.

Rewire dobozok csak az alien ellen jók, vagy más ellen is bevethetők? Mert volt hogy levegőt kapcsoltam át, de akkor kettőig nem láttam, gondolom az is segíti, késlelteti az észlelést? (Vagy csak az androidoknál jó ez? Mondjuk az android ha kicsit sötétebb helyen van, már 3-4 méterről nem lát szemből, legalábbis ez egy tapasztalat volt...
)
Egyébként sokáig tökölni nem szoktam, mindig haladok csak általában guggolva. Mondjuk van hogy elkap az izgalom és gyorsan futok, hogy minél előbb elérjem a savepointot, vagy valamely necces folyosót átfutom ahol esély nem lenne az elbújásra.
Új hozzászólás Aktív témák

- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Syl: UPS - te áldott!
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Arc Raiders
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest