- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple MacBook
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
A biztonsági redőnyöknél felesleges megölni, simán kicselezhető a rohadék. Én megvárom míg elmegy a rádióhoz... mire visszatámolyog bőven felveszem a fegyót és még a kódot is beírom. Utána úgy szoktam, ha nem vesz észre akkor direkt bekapcsolom a rádiót hogy észre vegyen

Egyébként nem értem az egy lőszert, mire ideérsz lennie kellene 3-4lőszernek is hardon. A reaktoron ha nem tudod kicselezni a droidokat akkor azzal az állománnyal amivel bírsz tényleg reménytelen. Sotyából is egy tár minimum, revolver nem is elég egy tár. Egyébként vicces de néha én is szopok ott, mert amikor megy le a lift még semmi nem történik és a legközelebbi droid kapásból visszafordul. Ha pedig egy visszafordul az összes odamegy... ezért mondtam hogy ha felbasznak akkor robbantom, van miből

Egyébként ha ilyen szarul állsz de sikerül átvergődnöd a reaktoron és megvan a tisztítás is, a tranzitba szállás előtt menj vissza az egész gépészeti fedélzetre teljesen a legelejéig. Elég sokk cucc van újra akkor is ha előtte felszedtünk mindent és ilyenkor még nincs dög.
Új hozzászólás Aktív témák

- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgatós találkozó
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Milyen autót vegyek?
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest