- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
Sziasztok Kedves Fórumozók!
Egy kérdéssel fordulnék felétek. Van egy Fujifilm Finepix S4200-as fényképezőgépem. Nem régiben vettem, ezért az elemek amiket adtak mellé most megadták magukat. Nem szeretnék hetente elemekért futkározni a boltba mert az nem lenne túl jövedelmező a pénztárcámnak ezért arra gondoltam hogy beszerzek egy töltőt és hozzá akkukat.
A tanácsotokat szeretném kérni.
Kinéztem a következő töltőt + akkukat: Varta LCD 12V-os akkumulátor töltő + 4db AA 2700mAh akkuMivel az ára nem alacsony már a fizetéshez képest ezért nem szeretnék zsákbamacskát venni.
A kérdésem az lenne hogy teljesítményben ezek az akkuk megfelelnének-e a fényképezőgép működtetéséhez?
Lényeges lenne, szeretném mihamarabb megvenni.Előre is nagyon köszönöm a válaszotokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Fomei black 2.72 X 11m-es fekete papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- ÚJ bontatlan insta360 Ace Pro 2 8K AI - AKCIÓ!
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- Panasonic DC-BGH1 komplett filmes rendszer eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest