Aktív témák
-
blackvinyl
tag
Sziasztok!
Hirdetek egy notit itt a phn, mailben megkeresett egy csajszi Kanadából.
Hello seller,
My name is Mrs kate Vernon from Alberta in Canada I was very impressed with the item you posted, I would like to know if the item is still available for sale, I'm really interested in buying the item for my son schooling Abroad as a Birthday Present and i will also like to know how many of these item you have in hand for sale. So kindly get back to me soon with the present condition of the item and the cost of the item.You can reach me at(kate_vernon@live.co.uk.) if you are interested in selling your item to me.
I await to hear from you soon.
Thanks
Vélemény? Szerintem becsapós a dolog.
Köszi
-
blackvinyl
tag
babos1 alias gergobacsi nak (vagy mindkettőnek) kéretik beírni egy hatalmas feketét. Január 15-20 környékén rossz winchestert cseréltem neki jóra, azonnal.
(Mivel üzleteltünk már jópárszor, kialakult egyfajta bizalom, amivel most sikerült visszaélnie) Azt mondta, követkető héten kifizeti (10e Ft ról van szó), azóta történt pár privi oda vissza, betegségre hivatkozás, bla-bla, de eredmény semmi. Mostmár a telefont se veszi fel és egyik nickjével se lépett be régóta. Lehet másikat regisztrált?
Ha valaki tud róla valamit kérem értesítsen, köszönöm
Ennyit ér a bizalom -
blackvinyl
tag
Közben alakul egy újabb fekete pont Csocseszaz1 részére. Tavaly novemberben cseréltünk vinyót postán, ő elküldte a rosszat (250GB) én a jót (500GB) viszont a csereösszeget nem hajlandó kifizetni. Ajkai az illető, Soltész Tibornak hívják, iwiwen is fent van. Ha valaki ismeri, üzletelt már vele egy telefonszámmal szánjon meg pls. Köszönöm
-
blackvinyl
tag
válasz
blackvinyl #8096 üzenetére
Egy kedves fórumtárs már üzletelt vele és megadta a címét, kimentem hozzá. Tizenéves srác, azt hitte megúszhatja, hát nem jött össze neki. Sikerült anyucit otthon találni, reakció
aztán a fiával való egyeztetés után kifizette
-
blackvinyl
tag
AdamNorthWes-nek hatalmas fekete pont
2008-05-26-n megkeresett, hogy érdekelné a Logitech Rumblepad (5000HUF)
Ő szegedi én bpi, megbeszéltük, hogy leküldöm az egyik partnercégünkkel szegedre, ahova ő majd bemegy átveszi és elutalja az összeget a számlámra.
2008-06-10-n adtam oda a cégnek
2008-06-12-n átvette a gamepadot
utána vacilált, hogyan küldje a pénzt, lehet inkább csekken küldené, megadtam a címet.
június végéig nem érkezett se számlán, se csekken pénz tőle
2008-07-04-n sok bocsánatkérés után, pénzügyi nehézségekre hivatkozva azt mondta hogy jővőhéten (7-13) elküldi a pénzt.
2007-07-25-n még mindig nem érkezett pénz, privi ment neki, hogy ugyan utalja már el
2008-07-29-n újabb bocsánatkérős privi, augusztus elején elutalja.
"Nem feletkeztem el róla hidd el! Most hónap elején el fogom küldeni a pénz ha törik ha szakad!"
Augusztus eleje lejárt.....phöjjj -
blackvinyl
tag
remélem lesz valami belőle, mert így bukó a dolog
csak ezért létrehozni egy mailcímet és egy telefont, kártyát -
blackvinyl
tag
Megkeresett egy srác e-mailben. A rossz samsung és seagate vinyóját szerette volna legariztatni velem. Bpn vagyok ő pedig Debrecenben. Mivel egyikünk se jár a másik városban, viszont anyukám ment le Debrecenbe, így megbeszéltük, hogy leküldöm vele a vinyókat és találkoznak. Elküldte a szériaszámokat, ami alapján gyári garosak a rossz vinyók még.
Megállapodtunk a cseredarabokban (500G Samsung és 160Gb Seagate et küldtem vele)
Anyukám jött vissza, a kezembe nyomta a csereösszeget és a két rossz vinyót. Viszont a srác nagyon nem azt küldte amit vártam (500G Samsung, 160G Samsung), hanem két 10Gigás IBM és Quantum vinyót, amivel nem tudok mit kezdeni. Ennek már másfél hete, telefont nem veszi fel, ki van kapcsolva, e-mailre amin egyeztettünk nem reagál.
irrydium@freemail.hu ról keresett meg. Annyit tudok róla, hogy Árpádnak hívják és a száma: 06202266099
Honnan kellett volna gondolnom, hogy az elküldött SN-ek alapján nem azokat a vinyókat küldi? Jó, nyilván ezt úgy lehetett volna kiszűrni, hogy ha anyum felhív és elmondja miket kapott a kezébe. Az előzmények alapján erre nem volt szükség.......mostmár lesz
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest