Hirdetés
-
PROHARDVER!
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
mykos
aktív tag
NA, jó sok kérdés összejött

Zöld/green gas, ez a becsületes neve, esettleg jó bele a HFC134A is amit pl az autók légkodijába is szoktak nyomni. Egy liter olyan 2500-3000HUF, a desertnél egy töltéssel két tár megy ki..az 2x27=54BB, viszont ha van társzelep gumigyűrűd, alapból nincs akkor sokkal több töltés is kijön..nekem 25-30 volt az átlag,de most csináltam bele..szerinem 50 töltés simán. A HFC gáz gyengébb, a green gas valami közönséges gáz, nem akarok hülyeséget mondani, de az is meglehet hogy PB..viszont van benne illatosító anyag és 2% szilikon, nyomása 7bar.
xtech2: Azért a CO-s desert és a TM desert közt van pár kilóméter különbség;) Egyébként olvasgasd a softair fórumot a tanácsoknál, sok CO desertes probléma van, ha esettleg nem találnád meg a te bajod, akkor kérdezz bátran..van velük tapasztalat bőven
Az igazi 50AE megtöltve majd 3 kiló...nemtudom, nagyobb dzsungelmászásoknál én már nem is viszem magammal a desertet...pedig az póttárral csak 1600gramm..és hát az igazi desertet se használják sok helyen, nem csak a súlya/mérete miatt nem
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- LEGO klub
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mesterséges intelligencia topik
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Bomba ár! HP EliteBook 855 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest