Új hozzászólás Aktív témák
-
crue
őstag
"videolejátszásban a killa sample kockásodik elég erősen, de a normálisan kódolt fullhd filmeket viszi, s ki tudod rakni minihdmi-hdmi kábellel tv-re."
A ph-s killa sample hibás és azért kockásodik, egyszer valahonnan letöltöttem az eredetit és azt szépen lejátszotta az Aurora II-m.
-
zsozso74
csendes tag
Én tegnap kaptam meg megrendelt Novo 7 fire-emet...
S/N:20120916
Nem tudom ilyen szériás kijelzője van, de az általad említett magas frekvenciás zaj ennél is hallható.
Én azt a roppanó hangot is hallottam már, ki és bekapcsolt állapotban is.
Még egy problémám volt vele miután felraktam rá néhány programot, hogy a belső SD memóriát nem látta. 1x fordult elő, ki-bekapcs segített.Még messze nem teszteltem le mindent, de ha csak ennyi baja lesz messze elégedett vagyok vele.
-
LámaZ
addikt
Nem találtam ilyen appot. Be tudnád linkelni?
Egyébként, én nem a tablet kezelőfelületének nyelvét akarom átállítani, hisz azt megtehetem a Beállítások lapon, hanem csak a Google Play szoftverleírásait akarom visszaállítani az eredeti nyelvre, amely legtöbbször az angol.Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
Én alapból vezetékest rendeltem, de nem jó, mert lefoglalja a microUSB-portot. Ezért rendeltem egy Bluetooth-billentyűzetet 26$-ért, most hozza a posta a selyemúton.
Ez gondolom más eszközzel is használható lesz, talán az okostévével is.
Igazság szerint, jobban szerettem volna, ha 80 billentyűnél több van rajta, magyar a kiosztása, és az aksija 400 mAh-nál nagyobb (bár a 90 napos rendelkezésre állási idő jónak tűnik!), de ezek egyelőre csak álmoknak tűnnek.[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
fcsabika1
tag
Szia.
Ez túl drága nekem:
A posta.hu oldalán láttam EMS Print nevű szolgáltatást.
Ez kb. 6-7000 Ft.
Ez megfelelő lenne-e?
És van hozzá nyomonkövetési szám?
És még egy dolog: amikor kínába küldök vissza, akkor kisebb értéket írjak rá a csomagra mint a kínaiak csinálják?
Lehet hogy kínában megvámolják nekik a csomagomat? -
gentleman123
csendes tag
Konkrétan megírtam, hogy adják vissza a pénzt, már nem érdekel, de hirtelen lett tracking number. Az már világos, hogy 13.-a óta shipped státuszra állított rendelés hazugság volt, úgyhogy most ennek sem tudok hinni.
Ha pár nap múlva meg is jelenik a rendszerben, nem derül ki hogy ez a nekem címzett csomag-e. Hazudhattak be akármilyen számot, még más magyarok is rendelnek tőlük. -
petya80
tag
igen, ezt használom már több mint 2 hete s remekül működik. Amiért nekem bevált :
- alapból választható a magyar rendszernyelv
- választható a %-os akkutöltöttség kijelzés (kis kör középen a szám)
- megszűnt sleep-ben a pattogó hang
- nincs 100% töltöttség beakadás
- kevésbé melegszik, mint a gyári 0705 vagy a ds24 a feiyu1005-ről nem is beszélve. -
kovacspityu2
tag
Ajánlom figyelmedbe ezt, vagy elég lett volna pár sorral fentebb olvasni!!!
[link]
Nem kell a népeket hülyíteni, hamis illúziókat kelteni!
Senki sem hülye a vámosoknál!
Lehet, hogy véletlenül átcsusszan, de ritka. Amit a spemall ad számla azt lehúzhatod a WC-n, nem érdekli a vám-ot. Nekik csak paypal vagy banki kimutatás elég, hogy vámkezeljék. Iratot hamisítani 10eFt-ért meg hülyeség.
(Igaz én a 12.02USD-s DHL-et kértem.)[ Szerkesztve ]
-
kovacspityu2
tag
Nekik az kell, amin látszik, hogy te mennyit utaltál az eladónak. Holmi kinyomtatott papír kevés nekik. Meg lehet editálni a paypal vagy más utalási email-t papírt stb. de az már hamisítás.
Én is elküldtem nekik az eladótól kapott pecsétes aláírt papírt, de ez a válasz jött:
"Kedves Ügyfelünk,
Ahogy az értesítőben is kértük: DEVIZAUTALÁSI IGAZOLÁST, PAYPALT CSATOLNI SZÍVESKEDJEN A VÁMKEZELÉSHEZ!
Köszönettel:"Nem kéne nekem ugrani és hasonlatokkal élni!!!! Viselkedj légyszíves kultúrált emberként!
Én ezt a DHL-től tudom, hogy náluk így megy. A vám visszadobja, hacsak nem mutatsz a fizetésről valami banki kivonatot (lehet paypal tranzakció is). Ha meg húzod az időt, akkor 3 nap után rendesen fizethetsz a DHL-nek raktározásért.
Ha neked sikerült ügyesnek lenned, akkor annak örülök!
Én csak felhívtam a valós lehetőségekre a figyelmet, senkit nem riogattam, de ha valaki rendel, akkor mindkét oldalt lássa tisztán a mérlegeléshez.(Ma hozta a postás spemall-tól DHL-lel küldve. 29USD repaired tablet (lehet nem ezt kellett volna a csomagra írniuk), persze hogy vámkezelésre ment. A DHL addig nem hozhatja el a csomagot, amíg a kifizetett összegről nekik be nem megy az igazolás, amelyet a vámosoknak átküldenek és ők döntik el, hogy elégséges-e a történet. Ha nem vagy nem adsz számlát, akkor ők megbecsülhetik a felbontott csomag tartalmát, de azzal nem jársz jól.
És igen, ha vámszemlére kerül sor, akkor a vámügyintéző kibontja a csomagot. Ha akarod, akkor a zárószalagot emlékbe elküldöm!)
[ Szerkesztve ]
-
kisda
aktív tag
Játék + filmnél? Ez legyen szerintem a legkevesebb... CM10 és CM 10.1-től még mindíg jobb, persze van ami CM-ben jobban megfogott ( Equalizer, ebből is a mélyhang kiemelés, Kikapcs menü bővebb tartalma, Apollo zenelejátszó)
Próbáltam feltenni a cm-es hangszintszabályzót meg apollot, de ahogy indítottam zenét,egyből hibádzott és leállt.
Nálatok (aki játszik ) a Dead Zone mostanában nem szaggat? kb 2 hete szaggat mint az állat, akkor még CM rom volt fent. Így egyik napról a másikra kezdett el... Játszhatatlan.
-
kpityu2
őstag
Köszi. Nézegettem, de nem láttam benne olyan javítást, ami miatt érdemes lenne szétbuherálni a gyárit. Bár nem vagyok hozzáértő. A kínai cuccokat már leszedtem, vagy letiltottam, úgyhogy hagyom a gyárit.
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
oroszmtb
csendes tag
Csináltam valamit amiről a Titanium Backup nem megy fel..
Azt írja,hogy nincs elég hely a kártyán (kb13 giga van rajta).
De csak ez a program nem megy fel..
megpróbáltam a Gogglemarketes verziót feltenni és egy fullosat is.
Szóval lövésem sincs hol rontottam el.
Az alkalmazások között sem találom,hogy letörölhessem.
Valakinek van ötlete?!
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 4. generációs 11" gyári tokkal és magic keyboarddal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest