- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz
Predator2 #5108 üzenetére
YouTube videókat néztél már?
Mellesleg én kipróbáltam a fluid maskot, de nem tetszett. Ugyanaz a problémám vele, mint az Extracttal. Nem dolgozik ám olyan jól, mint a bemutatóban. Itt is olyan fotók használhatók leginkább, amelyeknek homogén a háttere, tűéles, és nagy felbontású. Ezekkel elég jó hatásfokkal dolgozik. Legtöbbször viszont az embernek nem áll ilyen anyag a rendelkezésére, műtermi fotók stb. Ezért aztán a végeredmény is sok esetben rossz.
Ugyanannyit hibázik, mint az Extract, szvsz xar! Jobb szeretem magam csinálni a kivágást, nem automatikára bízni. De tehetsz vele egy próbát. Nem kell hozzá nagy ész, kábé ugyanúgy műxik, mint az extract. Arról meg találsz egy rakás tutorialt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Háztartási gépek
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest