Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pufancska
tag
Sziasztok, hogyan kell menteni olyan PDF-et, hogy később a szöveget már ne lehessen módosítani, Pl. Ai-ba?
-
pufancska
tag
Helló, nem tudom, egyáltalán hogyan keressek rá arra a gondomra, hogy jegyeket szeretnék sorszámozni, de valamilyen automata módon. Tudna nekem ebben valaki segíteni?
-
pufancska
tag
Helló, olyan problémába kerültem, hogy a nyomtatásban a maximum betűméret csak 1,2mm magas lehet. Pont a határon vagyok, ha kinyomtatom, de ezt nehéz megállapítani nekem, hogy az most 1,2mm vagy 1,1mm. És a kérdésem az lenne, ezt hogyan tudom beállítani, hogy ne legyen kisebb betűméret. Mivel ha a pt helyet mm-t írok, akkor igen kis méret fog születni 1,2mm-re (3,4pt) Én meg most 8,5pt használok, de így is necces.
-
pufancska
tag
Helló, lehetséges megtudni valahogy egy PDF-ről hogy miben volt készítve. (Kaptam egyet és szerintem ID-ben szerkesztették, de nem vagyok benne biztos, és valahogyan ki szeretném deríteni). Van rá megoldás
-
pufancska
tag
Köszönöm a gyors infókat

-
pufancska
tag
Biztos egyszerű a megoldás, de én nem tudom tehát nekem nehéz. Van egy elkészített valamim azt szeretném nagyítani 5-5cm el. De nem tudom. Hol kéne ezt beállítanom?
-
pufancska
tag
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat.

-
pufancska
tag
Helló, nem tudja valaki, hogy hol kell beállítani, hogy a betöltött képek ne legyenek olyan pixelesek, ha ki exportálom nincs gond csak munka közben zavaró most számomra. És nem találom a beállítási lehetőséget
Köszi előre is
-
pufancska
tag
Készítettem egy 4oldalas szórólapot, vannak rajta képek(szám szerint 2db.) ami rgb. színmódban van. Ezeket alakítsam át CMYK-re mielőtt a nyomdába küldöm (illetve a nyomdák nagyobb többsége, hogyan szereti)? Illetve PS-ben alakítom CMYK-re ezáltal a kép színmódja az lesz, vagy ez csak egy favágós módszer?
-
pufancska
tag
Ha berakok egy képet az ID-be valamelyik szétesik, alig alig lehet látni, mintha rossz minőségű lenne, ha kirendelem PDF-é akkor minden rendben van vele. Gondolom ezt azért csinálja az ID, hogy ne akadozzon. De lehet ezt a funkciót valahol kikapcsolni?
-
pufancska
tag
Sziasztok, ma kezdtem hozzá az ID ismerkedéséhez és olyan kérésem lenne, hogy van egy pl. A4-es dokumentumon 3mm-es kifutóval, már sok oldalt elkészítettem, viszont szeretnék változtatni a méreten és a kifutón is, ezt hol tudom utólagosan változtatni? Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest