Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- RAM topik
- Milyen monitort vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
en most rendeltem meg egy ACER Asp3103NLM notit. itt ahogy olvastam senkinek nem volt problemaja a 3103 assal ha jol kerestem. aminek nagyon orulok, mert miutan megrendeltem a mi notebookosaink mondtak hogy allitolag nagyon gaz az acer szervize. nem tudom kinek milyen tapasztalatai vannak vele.
illetve arra lennek meg kivancsi hogy ez a 2000mAh as aksival gyakorlatban mennyit lehet mondjuk jaccani vagy filmet nezni? mert az az 1.2 ora amit a leriasban irnak az felek hogy a szakadekban hatszellel effektusos ido. en leginkabb a vonaton hasznalnam hogy amig hazaerek addig tudjak valamit csinalni. kis heroes 5 vagy filmnezes. es kb 40 perc lenne amit ki kellene birjon. csak felek hogy folyamatosan romlik az aksi elettartama ezert valamikor nem fog mar birni annyit. nem tom hogy akinek van 2000 es aksija regota hogy az mennyi ideig birja fel ev vagy 1 ev utan.
illetve azt szeretnem kerdezni hogy lehet e ebbe a tipusba 4000-4400 as aksit venni es ha igen hol es kb mennyiert?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell,14"FullHd IPS,core i5,8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- Lenovo ThinkPad T14 Gen5 , FHD+ IPS , Intel Ultra 5 135H, 16GB DDR5, 512GB NVMe SSD, Magyar vil bill
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest